Οι Encardia προ(σ)καλούν τον Ν. Πορτοκάλογλου

Οι Encardia προ(σ)καλούν τον Ν. Πορτοκάλογλου

Οι Encardia προ(σ)καλούν τον Ν. Πορτοκάλογλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 209 ΦΟΡΕΣ

Οκτώ χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, οι Encardia βρίσκονται και πάλι επί σκηνής με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και του απευθύνουν δημόσια ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για εκείνη την πολύτιμη συμπαράσταση στην "απόλυτη" αρχή τους.

Οκτώ χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, οι Encardia βρίσκονται και πάλι επί σκηνής με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Κηποθέατρο Παπάγου και του απευθύνουν δημόσια ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για εκείνη την πολύτιμη συμπαράσταση στην "απόλυτη" αρχή τους.

"Agapi mou fidella" (αγάπη μου πιστή) ήταν το πρώτο τραγούδι των Encardia που ακούστηκε από το ελληνικό ραδιόφωνο το 2004, με τη φωνή του Νίκου Πορτοκάλογλου. Μερικούς μήνες μετά η πρώτη μεγάλη συναυλία του συγκροτήματος στο θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, κατάμεστο από κόσμο, με εκλεκτό καλεσμένο τον αγαπημένο τραγουδοποιό!

Από τότε έγιναν πολλά και σημαντικά, με το συγκρότημα να ακολουθεί μια δυναμική πορεία: τετρακόσιες και πλέον συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τέσσερις δίσκοι, συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες και Ιταλούς καλλιτέχνες, και μόλις τον περασμένο Μάιο βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία-ντοκιμαντέρ του Α. Κοβότσου με τίτλο "Encardia, η πέτρα που χορεύει", η οποία απέσπασε και τιμητικό βραβείο στο φεστιβάλ Cinema del Reale στην Spechia της Νότιας Ιταλίας.



Η συναυλία θα είναι αφιερωμένη στον βετεράνο μουσικό Giovanni Aνantaggiato, που η σχέση του με τους Encardia έχει σταθεί πολύτιμο σημείο αναφοράς και έμπνευσης για την πορεία του συγκροτήματος.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!