Celebrities απαιτούν τον έλεγχο της οπλοκατοχής

Celebrities απαιτούν τον έλεγχο της οπλοκατοχής

Celebrities απαιτούν τον έλεγχο της οπλοκατοχής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 82 ΦΟΡΕΣ

Κι εκεί που φαινόταν ότι ο χώρος του θεάματος σιωπά σε ό,τι αφορά τον έλεγχο της οπλοκατοχής, μεγάλα ονόματα της showbiz, όπως η Reese Witherspoon, η Jennifer Aniston και η Beyonce Knowles, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να αφυπνίσουν τον κόσμο μέσα από ένα βίν

Κι εκεί που φαινόταν ότι ο χώρος του θεάματος σιωπά σε ό,τι αφορά τον έλεγχο της οπλοκατοχής, μεγάλα ονόματα της showbiz ανέλαβαν την πρωτοβουλία να αφυπνίσουν τον κόσμο μέσα από ένα βίντεο.

Beyonce Knowles, Will Ferrell, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Jennifer Garner, Jon Hamm, Jessica Alba, Chris Rock, Gwyneth Paltrow, Courtney Cox είναι κάποιοι από τους celebrities που συμμετέχουν στο ασπρόμαυρο βίντεο και απαιτούν ένα σχέδιο για τον έλεγχο της οπλοκατοχής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η κίνηση αυτή ήρθε μετά από το τελευταίο μακελειό στη μικρή πόλη Νιουτάουν στην πολιτεία του Κονέκτικατ, όπου συνολικά 26 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά του 20χρονου.

"Πόσα ακόμα κολέγια; Πόσες ακόμα τάξεις; Πόσες ακόμα κινηματογραφικές αίθουσες; Αρκετά! Απαιτούμε άμεσα ένα σχέδιο! Δεν είναι νωρίς... Είναι αργά...", λένε μεταξύ άλλων οι αστέρες.

Η εκστρατεία ξεκίνησε μέσω της ιστοσελίδας DemandaPlan.org, έναν οργανισμό που έχει ξεκινήσει ανοιχτή συζήτηση για το θέμα της οπλοκατοχής.

Ο οργανισμός επισημαίνει: "Οι προσπάθειές μας δεν μπορούν να φέρουν πίσω τις 20 αθώες ψυχές που δολοφονήθηκαν στο Νιουτάουν ούτε τους 34 ανθρώπους που δολοφονούνται καθημερινά κατά μέσο όρο στην Αμερική. Ωστόσο, μπορούμε να αποτρέψουμε μελλοντικές τραγωδίες εφαρμόζοντας μια σωστή νομοθεσία".

Δείτε το βίντεο:


var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!