Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι χαμηλόμισθη

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι χαμηλόμισθη

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι χαμηλόμισθη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 638 ΦΟΡΕΣ

Μικρομεσαίοι και μικρομεσαίες... Συνταξιούχοι και συνταξιούχες... Έλληνες μεροκαματιάρηδες, μην σκύβετε το κεφάλι! Στον αγώνα για επιβίωση δεν είστε μόνοι! Στο πλευρό σας έχετε την Σίσσυ Χρηστίδου, που δηλώνει κι αυτή χαμηλόμισθη σε συνέντευξή της στο Dow

Μικρομεσαίοι και μικρομεσαίες... Συνταξιούχοι και συνταξιούχες... Έλληνες μεροκαματιάρηδες, μην σκύβετε το κεφάλι! Στον αγώνα για επιβίωση δεν είστε μόνοι! Στο πλευρό σας έχετε την Σίσσυ Χρηστίδου, που δηλώνει κι αυτή χαμηλόμισθη σε συνέντευξή της στο Down Town...

Η - προσφάτως ξανθιά πια - παρουσίαστρια του πρωινού ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του Alpha διευκρινίζει ότι είναι από τις πλέον χαμηλόμισθες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά παρ' όλα αυτά έκανε μείωση μισθού, για να μην χάσουν άλλοι τις δουλειές τους.

«Έβαλα και πέρυσι νερό στο κρασί μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω και φέτος, αν μου ζητηθεί… Είμαι δεκτική σε οποιαδήποτε μείωση, αν αυτό ισχύει για όλους και αν σημαίνει ότι δεν θα χάσει κάποιος συνεργάτης μας τη δουλειά του».

Κάπως έτσι, η ποπολάρισα Σίσσυ, έβαλε στη θέση του τον Έλληνα μικρομεσαίο, που διαμαρτύρεται που η κυβέρνηση περικόπτει τις αποδοχές του.

Εδώ θυσιάστηκε η Σίσσυ! Εσύ τι παραπονιέσαι;

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!