Δ. Παπαδημητρίου και Φωτεινή Δάρρα στο Παλλάς

Δ. Παπαδημητρίου και Φωτεινή Δάρρα στο Παλλάς

Δ. Παπαδημητρίου και Φωτεινή Δάρρα στο Παλλάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 192 ΦΟΡΕΣ

Τέσσερα χρόνια μετά από την τελευταία τους κοινή εμφάνιση ο Δ. Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή του Παλλάς για μια και μοναδική μουσική παράσταση, με αφορμή τον νέο δίσκο του συνθέτη, σε στίχους Νίκου Γκάτσου, με τίτλο "Λουλούδι

Τέσσερα χρόνια μετά από την τελευταία τους κοινή εμφάνιση ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή του Παλλάς για μια και μοναδική μουσική παράσταση την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013. Αφορμή, ο νέος δίσκος του συνθέτη, σε στίχους Νίκου Γκάτσου με τίτλο "Λουλούδι στη φωτιά".

Με τη συνοδεία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και λαϊκή ορχήστρα,  η Φωτεινή Δάρρα θα ερμηνεύσει τα τραγούδια του δίσκου που ξεχώρισαν: "Παρασκευή Μεγάλη", "Όλα τ' αστέρια τρύπια", "Λουλούδι στη φωτιά", "Η αγάπη" αλλά και πολλές μεγάλες επιτυχίες τους που αγαπήθηκαν από τους ακροατές όπως: "Μάγισσες της Σμύρνης", "Φεύγα", "Τρέχει το νερό", "Παράπονο", "Στα ίδια μέρη" κ.ά.

Η διεύθυνση της ορχήστρας ανήκει στον Δημήτρη Παπαδημητρίου που μαζί με την Φωτεινή Δάρρα θα βρεθούν και στο πιάνο για να μοιραστούν με το κοινό κάτι από τη φλόγα και τη συγκίνηση της αρχικής δημιουργίας μερικών από τα τραγούδια τους.

Τιμές εισιτηρίων: 45€, 40€, 35€, 25€, 18€

Αγορά εισιτηρίων: Στα ταμεία του Θεάτρου Παλλάς

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!