Η Lindsay Lohan με Louboutin στο δικαστήριο

Η Lindsay Lohan με Louboutin στο δικαστήριο

Η Lindsay Lohan με Louboutin στο δικαστήριο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 186 ΦΟΡΕΣ

Η Lindsay Lohan, που κατηγορείται για ψευδομαρτυρία σε τρεις υποθέσεις, κατάφερε μέσα σε μια ημέρα να ξεπεράσει την αδιαθεσία της και να εμφανιστεί στο δικαστήριο την Τετάρτη, ντυμένη στα μαύρα και με ψηλοτάκουνα Louboutin!

Η Lindsay Lohan, που κατηγορείται για ψευδομαρτυρία σε τρεις υποθέσεις, κατάφερε μέσα σε μια ημέρα να ξεπεράσει την αδιαθεσία της και να εμφανιστεί στο δικαστήριο την Τετάρτη (29/1), ντυμένη στα μαύρα και με ψηλοτάκουνα Louboutin!

Η δικαστής Stephanie Sautner, που έχει αναλάβει την εκδίκαση της υπόθεσή της, φαίνεται πως δεν συγκρατήθηκε και ειρωνεύτηκε τη Lohan, μόλις εκείνη μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου.

"Χαίρομαι που σε βλέπω καλύτερα", της είπε αναφερόμενη στο γεγονός ότι η 22χρονη ηθοποιός δεν εμφανίστηκε την προηγούμενη ημέρα στο δικαστήριο.

Η δικαιολογία της Lindsay ήταν ότι είχε λοίμωξη του αναπνευστικού και η γιατρός της τής συνέστησε ανάπαυση, ωστόσο οι φωτογράφοι του TMZ την "τσάκωσαν" να ψωνίζει ρούχα τη στιγμή που υποτίθεται πως θα έπρεπε να ξεκουράζεται στο κρεβάτι της...

Έτσι, η Lohan αναγκάστηκε να εμφανιστεί στις 30 Ιανουαρίου στο δικαστήριο, όπου ανακοίνωσε ότι απάλλαξε από τα καθήκοντά της την επί σειρά ετών δικηγόρο της Shawn Holley και στο εξής θα εκπροσωπείται από τον μεγαλοδικηγόρο Mark Heller.

Ο Heller συνόδευσε την Τετάρτη τη Lohan στο δικαστήριο, κουβαλώντας στην τσάντα του το μεγάλο φάκελο της πελάτισσάς του και πήρε διορία μέχρι την 1η Μαΐου, οπότε και θα ξεκινήσει η δίκη της Lindsay Lohan...








var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!