Βρετός: Είναι τιμή μου να μου χρεώνουν τη Ναταλία

Βρετός: Είναι τιμή μου να μου χρεώνουν τη Ναταλία

Βρετός: Είναι τιμή μου να μου χρεώνουν τη Ναταλία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 169 ΦΟΡΕΣ

Για την επαγγελματική του πορεία, τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, τις προσωπικές του σχέσεις αλλά και το Dancing with the stars» μίλησε σε συνέντευξή του Ηλίας Βρεττός που πιστεύει ότι στον έρωτα δεν υπάρχουν ταμπού.

Για την επαγγελματική του πορεία, τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, τις προσωπικές του σχέσεις αλλά και το Dancing with the stars» μίλησε σε συνέντευξή του Ηλίας Βρεττός.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραδέχεται ότι δεν τον ενοχλεί να τον ρωτάνε αν είναι ζευγάρι με τη Ναταλία Γερμανού και εξηγεί το γιατί.

«Ποτέ δεν με ενόχλησε, γιατί έτσι κι αλλιώς είναι τιμή μου να μου χρεώνουν τη Ναταλία για σύντροφό μου. Δεν μου χρέωσαν μία γυναίκα για την οποία ντρέπομαι. Η Ναταλία έχει τη δική της ιστορία, είναι αγαπητή από τον κόσμο, πολυτάλαντη. Από εκεί και πέρα, έχουμε απαντήσει ότι ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες».

Όσον αφορά στην επαγγελματική του πορεία και για το αν υπάρχουν πράγματα που τον έχουν πληγώσει επαγγελματικά ο Ηλίας Βρεττός λέει στο «ΕΓΩ! Weekly».

«Έχω κλάψει, έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου για πράγματα που θεωρούσα δεδομένα, όνειρα που είχα κάνει γκρεμίζονταν με ένα τηλεφώνημα, μία συζήτηση, μέσα σε μια στιγμή. Έχω κλάψει, έχω στεναχωρηθεί, έχω απογοητευθεί, έχω πληγωθεί, αλλά στην τελική βλέπεις κιόλας ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Μακροπρόθεσμα, όμως, συνέβαινε κάτι καλό».

Όσο για τις σχέσεις του ξεκαθαρίζει ότι θέλει να είναι καλά, ήρεμα με τον άνθρωπό του.

«Δεν ξέρω τι σημαίνει "φτάνω στον πάτο", γιατί κάθε φορά που βιώνεις ένα συναισθηματικό πόνο, υπάρχει μία στιγμή που αισθάνεσαι κάτι χειρότερο. Έχουν υπάρξει στιγμές στις οποίες έχω αισθανθεί πολύ άσχημα, έχω φτάσει στα όριά μου, έχω αντιδράσει άσχημα, απότομα, έχω αισθανθεί χαμένος, απογοητευμένος, έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, αλλά δεν ξέρω αν έχω φτάσει στον πάτο. Όλο αυτό έντονο, παθιασμένο συναίσθημα με την αρνητική έννοια δεν μου ταιριάζει. Θέλω να είμαι καλά, ήρεμα με τον άνθρωπό μου, να υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και σεβασμός».

Τέλος ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχουν όρια και ταμπού στον έρωτα.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!