Οικονομόπουλος: "Αδιαφορώ για την Eurovision"

Οικονομόπουλος: "Αδιαφορώ για την Eurovision"

Οικονομόπουλος: "Αδιαφορώ για την Eurovision"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 257 ΦΟΡΕΣ

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε μια απρόσμενη "στροφή στην ποιότητα"... Έβαψε καστανό το πλατινέ μαλλί, με το οποίο μας συστήθηκε πριν μερικά χρόνια, και εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή όπου και εξέφρασε την αδιαφορία του για το μουσικό διαγωνισμό της Eurovisi

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε μια απρόσμενη στροφή στην ποιότητα... Έβαψε καστανό το πλατινέ μαλλί, με το οποίο μας συστήθηκε πριν μερικά χρόνια, και εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή όπου και εξέφρασε την αδιαφορία του για το μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Ο νεαρός τραγουδιστής δήλωσε στην εκπομπή "Πρωινό Mou": "Δεν θα ήθελα να πάω Eurovision. Δεν έχω ξεχωρίσει κάποιο κομμάτι από τα φετινά γιατί δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει.

"Εγώ υπηρετώ το λαϊκό τραγούδι", είπε ο Οικονομόπουλος στη Φαίη Σκορδά και εξήγησε ότι αυτό το είδος μουσικής δεν προτιμάται σε τέτοιου είδους event.

Σχολιάζοντας το νέο του λουκ είπε: "Δεν έχω ξαναβάψει τα μαλλιά μου το τελευταίο διάστημα. Με κούρασε και είπα να τα αφήσω έτσι. Μου άρεσε το ξανθό μαλλί. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν οι υπόλοιποι αρκεί εγώ να αισθάνομαι καλά. Δεν έχω κόμπλεξ και αρέσει και στον κόσμο".

Δείτε το βίντεο:


var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!