Ένας αιμοδιψής Χριστός σε βίντεο παρωδία του "SNL"

Ένας αιμοδιψής Χριστός σε βίντεο παρωδία του "SNL"

Ένας αιμοδιψής Χριστός σε βίντεο παρωδία του "SNL"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 202 ΦΟΡΕΣ

Για όσους θεωρούν συντηρητική την αμερικανική τηλεόραση, το "Saturday Night Live" δημιούργησε το "Djesus Uncrossed", όπου ο Κύριος Ιησούς Χριστός επιστρέφει στον κόσμο των θνητών, για να πάρει εκδίκηση... υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Quentin Tarantino

Για όσους θεωρούν συντηρητική την αμερικανική τηλεόραση, το "Saturday Night Live" δημιούργησε το "Djesus Uncrossed", όπου ο Κύριος Ιησούς Χριστός επιστρέφει στον κόσμο των θνητών, για να πάρει εκδίκηση... υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Quentin Tarantino!

Στο τρέιλερ, που έκανε πρεμιέρα στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου, πρωταγωνιστής είναι ο Christoph Waltz, ο ήρωας της αιματοβαμμένης ωστόσο υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας "Django Unchained".

Όπως η ταινία του Tarantino έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής ποικίλα σχόλια, καθώς προβάλλει σκηνές ωμής βίας και θίγει το ζήτημα της δουλείας και του ρατσισμού, έτσι και η 2λεπτη παρωδία του "Django Unchained" προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των Χριστιανών τηλεθεατών του "SNL".

Στο "Djesus Uncrossed", ο Υιός του Θεού δεν εμφανίζεται να κάθεται εκ δεξιών του Πατρός μετά την Ανάστασή του, αλλά να επιστέφει στον κόσμο των αμαρτωλών για να σκοτώσει εκείνους που τον σταύρωσαν.

"Ανασταίνεται εκ νεκρών και κηρύττει οτιδήποτε άλλο παρά συγχώρεση", αναφέρει ο αφηγητής, ενώ προβάλλονται εικόνες του Ιησού να πυροβολεί όσους Ρωμαίους βρεθούν στο διάβα του.

Δείτε το βίντεο-παρωδία:


var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!