Η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ στα πάρτι των Όσκαρ

Η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ στα πάρτι των Όσκαρ

Η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ στα πάρτι των Όσκαρ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 187 ΦΟΡΕΣ

Η ελίτ του Χόλιγουντ παραβρέθηκε στα πάρτι που έγιναν με αφορμή τα Όσκαρ. Εκείνο που ξεχώρισε ήταν το πάρτι διοργάνωσε η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών που απονέμει τα Όσκαρ, στο οποίο παραβρέθηκαν περίπου 1.500 προσκεκλημένοι.

Μετά την ολοκλήρωση της 85ης τελετή απονομής των βραβείων της Ακαδημίας Κινηματογράφου, η ελίτ του Χόλιγουντ παραβρέθηκε στα πάρτι που έγιναν με αφορμή τα βραβεία Όσκαρ.

Εκείνο που ξεχώρισε ήταν το πάρτι που διοργάνωσε η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών που απονέμει τα Όσκαρ, στο οποίο παραβρέθηκαν περίπου 1.500 προσκεκλημένοι.

Ο Ντάνιελ Ντέι Λούις, που φέτος κέρδισε το τρίτο του χρυσό αγαλματίδιο, με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, που επίσης βραβεύτηκε με το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας για το "Argo", απολάμβαναν την σαμπάνια τους και θαύμαζαν τον μπουφέ που είχε επιμεληθεί ο διάσημος σεφ, Βόλφγκανγκ Πακ.

Η νικήτρια του βραβείου Δεύτερου Γυναικείου Ρόλου, Αν Χάθαγουεϊ, για την εμφάνισή της στην ταινία "Οι ʼθλιοι", πόζαρε στους φωτογράφους κρατώντας το χρυσό αγαλματίδιο.

"Είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Το άξιζε. Είμαι τόσο χαρούμενος για την Αν", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο σκηνοθέτης του μιούζικαλ, Τομ Χούπερ, ενώ η συμπρωταγωνίστριά της Αμάντα Σίφριντ σχολίασε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, αλλά κατά κάποιο τρόπο ήξερα ότι θα κερδίσει".
var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!