Η ΠΓΔΜ στέλνει τον... Μέγα Αλέξανδρο στην Eurovision

Η ΠΓΔΜ στέλνει τον... Μέγα Αλέξανδρο στην Eurovision

Η ΠΓΔΜ στέλνει τον... Μέγα Αλέξανδρο στην Eurovision

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 219 ΦΟΡΕΣ

Η κρατική ραδιοτηλεόραση της ΠΓΔΜ (MRTV) αποστασιοποιήθηκε από το video clip του τραγουδιού με τίτλο "Αυτοκρατορία", που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη φετινή Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η κρατική ραδιοτηλεόραση της ΠΓΔΜ (MRTV) αποστασιοποιήθηκε από το video clip του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη φετινή Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.

"Το video clip δεν πληροί τις προδιαγραφές και τα κριτήρια για μια αξιοπρεπή παρουσίαση της χώρας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision", αναφέρθηκε από την κρατική ραδιοτηλεόραση της ΠΓΔΜ, η οποία δεν πρόκειται να το προβάλει άλλη φορά.

Το video clip ήταν παραγωγή ανεξάρτητης εταιρείας και πριν από δύο ημέρες παρουσιάστηκε από την κρατική ραδιοτηλεόραση της ΠΓΔΜ, η οποία έχει τα δικαιώματα για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Λίγες ώρες μετά από το ανέβασμα του video clip στο YouTube, οι υπεύθυνοι το κατέβασαν αμέσως με αποτέλεσμα να μην παίζει ούτε στο επίσημο site της Eurovision.

Όπως σημειώνουν τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, το video clip, στο οποίο μεταξύ άλλων παρεμβάλλονται πλάνα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρίσκεται στα Σκόπια, επικρίθηκε έντονα από μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης.

Στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκαν ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια από πολίτες της ΠΓΔΜ, οι οποίοι θεώρησαν το επίμαχο video clip ως "κιτς".

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την ΠΓΔΜ στη φετινή Eurovision ονομάζεται "Αυτοκρατορία" και ερμηνευτές του είναι δύο γνωστοί καλλιτέχνες της χώρας.

Οι στίχοι του τραγουδιού,όπως ανέφερε η ερμηνεύτρια Έσμα Ρετζέποβα, εξυμνούν το ρόλο της μουσικής στη ζωή του ανθρώπου. "Η μουσική είναι η μοναδική αληθινή αυτοκρατορία στον κόσμο. Μόνο αυτή απαλείφει τα σύνορα μεταξύ των χωρών και των λαών", συμπλήρωσε.


var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Ελαιόλαδο: Ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο προειδοποιεί για την «τέλεια καταιγίδα» στην αγορά

Στα «σκαριά» νέο 5άστερο ξενοδοχείο στη Ρόδο

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Ιράν: Ξεκίνησε επίθεση με δεκάδες drones κατά του Ισραήλ – Νετανιάχου: Είμαστε έτοιμοι

Meta: Αδυναμία σύνδεσης σε Facebook και Instagram αναφέρουν χρήστες

Πόλεμος στην Ουκρανία: η ζωή δύο χρόνια μετά τη ρώσικη εισβολή

Ο όρκος του Ιπποκράτη: Από το Ασκληπιείο της Κω στην Ιατρική Σχολή της Αντίς Αμπέμπα

Εμπρηστικός Ερντογάν μετά το «ναι» για τα F16: Ο αγώνας μας δεν τελείωσε ρίχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα της Σμύρνης