Η Lindsay Lohan παραπέμπεται ξανά σε δίκη

Η Lindsay Lohan παραπέμπεται ξανά σε δίκη

Η Lindsay Lohan παραπέμπεται ξανά σε δίκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 238 ΦΟΡΕΣ

Η Lindsay Lohan ίσως θα πρέπει να τα βρει με την προηγούμενη δικηγόρο της, καθώς όλες οι κινήσεις που έκανε ο Νεοϋορκέζος μεγαλοδικηγόρος Mark Heller για να καθυστερήσει τη δίκη ή να απαλλάξει τη νεαρή ηθοποιό από τις κατηγορίες που τη βαραίνουν, έπεσαν σ

Η Lindsay Lohan ίσως θα πρέπει να τα βρει με την προηγούμενη δικηγόρο της, Shawn Chapman Holley, καθώς όλες οι κινήσεις που έκανε ο Νεοϋορκέζος μεγαλοδικηγόρος Mark Heller για να καθυστερήσει τη δίκη ή να απαλλάξει τη νεαρή ηθοποιό από τις κατηγορίες που τη βαραίνουν, έπεσαν στο κενό.

Η νεαρή ηθοποιός είχε διορία για να απολογηθεί μέχρι την 1η Μαΐου και  χθες ο δικαστής της Καλιφόρνιας αποφάσισε να ορίσει δικάσιμο ημερομηνία την 18η Μαρτίου, που σημαίνει ότι οι κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ψευδομαρτυρία ισχύουν ακόμα - παρά τις αντίθετες προσπάθειες του νέου δικηγόρου της.

Ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος ʼντζελες, James Dabney, αποφάσισε ότι δεν προκύπτει εμφανής λόγος για να καθυστερήσει τη δίκη της Lohan.

Επίσης, υπέδειξε στον Heller να προσλάβει έναν ντόπιο δικηγόρο, για να τον καθοδηγήσει σχετικά με τις διαφορετικές διαδικασίες που ακολουθούνται στην Καλιφόρνια σε σχέση με τη Νέα Υόρκη.

Ο δικαστής Dabney χαρακτήρισε "ανίκανο" τον δικηγόρο της 26χρονης ηθοποιού και υποστήριξε πως είτε θα πρέπει ένας γνώστης του ποινικού δικαίου της Καλιφόρνια να καθοδηγήσει τον Heller είτε η Lohan θα πρέπει να παραιτηθεί από το δικαίωμά της να δηλώσει ότι δεν εκπροσωπήθηκε επαρκώς.

Ο Heller προσπαθούσε να καθυστερήσει τη δίκη αφενός για να προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθούσε και αφετέρου για να κερδίσει χρόνο για τη LiLo, η οποία ακολουθεί  πρόγραμμα ψυχοθεραπείας και κοινωνικής εργασία.

Το αίτημα του Heller να απαλλάξει εντελώς τη Lindsay από τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι η αστυνομία της Σάντα Μόνικα δεν είχε διαβάσει τα δικαιώματα στην πελάτισσά του, επίσης απορρίφθηκε από τον δικαστή.

Η Lindsay Lohan, που έχει δηλώσει αθώα και στις δύο κατηγορίες, βρίσκεται εκτός φυλακής με αναστολή και απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ, για την κλοπή ενός περιδεραίου αξίας 2.500 δολαρίων από κοσμηματοπωλείο.

Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν ότι η άτακτη ηθοποιός μπορεί να καταδικαστεί σε 245 ημέρες φυλάκισης, αν αποδειχτεί ότι παραβίασε τους όρους της αναστολής που της είχαν επιβληθεί το 2011.
var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!