Η Βουλγαρία στέλνει το "Kismet" στην Eurovision

Η Βουλγαρία στέλνει το "Kismet" στην Eurovision

Η Βουλγαρία στέλνει το "Kismet" στην Eurovision

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 280 ΦΟΡΕΣ

Το τραγούδι "Kismet", με ερμηνευτές τους Ελίτσα Τοντόροβα και Στόγιαν Γιανκούλοφ, θα εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία στον 58ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Το τραγούδι "Kismet" (Κισμέτ), με ερμηνευτές τους Ελίτσα Τοντόροβα και Στόγιαν Γιανκούλοφ, θα εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία στον 58ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο τραγούδι, με έθνικ στοιχεία, τυπικό γνώρισμα του ντουέτου, που έχει εκπροσωπήσει και στο παρελθόν τη Βουλγαρία στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, κατακτώντας την πέμπτη θέση το 2007.

Το "Kismet" κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από κοινό και κριτική επιτροπή, στον εθνικό διαγωνισμό που διεξήχθη χθες, επικρατώντας δύο άλλων τραγουδιών ("Dzoupai, Libe Boso" και "Samo Shampioni"), που ερμήνευσε το ντουέτο, με τη συνδρομή κι άλλων καλλιτεχνών.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο με ευχές προς το βουλγαρικό ντουέτο από τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα, που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη φετινή Eurovision.

Το "Alcohol is free" και το "Kismet" θα διαγωνιστούν στον Δεύτερο Ημιτελικό της διοργάνωσης στις 16 Μαΐου στο Μάλμε. Στις 14 Μαΐου θα γίνει ο Πρώτος Ημιτελικός, ενώ στις 18 Μαΐου ο Τελικός.


var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!