Ινδία: Ομαδικός βιασμός Ελβετίδας τουρίστριας

Ινδία: Ομαδικός βιασμός Ελβετίδας τουρίστριας

Ινδία: Ομαδικός βιασμός Ελβετίδας τουρίστριας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 284 ΦΟΡΕΣ

Νέο περιστατικό ομαδικού βιασμού στην Ινδία. Αυτήν τη φορά το θύμα είναι μια Ελβετίδα παραθερίστρια, 39 ετών, που φέρεται να έχει βιασθεί ομαδικά από οκτώ Ινδούς, οι οποίοι επιτέθηκαν σε εκείνην και τον άνδρα της στην κεντρική Πολιτεία Μάντια Πραντές, όπω

Νέο περιστατικό ομαδικού βιασμού στην Ινδία. Αυτήν τη φορά το θύμα είναι μια Ελβετίδα παραθερίστρια, 39 ετών, που φέρεται να έχει βιασθεί ομαδικά από οκτώ Ινδούς, οι οποίοι επιτέθηκαν σε εκείνην και τον άνδρα της στην κεντρική Πολιτεία Μάντια Πραντές, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η αστυνομία.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε χωριό κοντά στην πόλη Ντάτια, αργά το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με τον τοπικό διοικητή Κ.Σ. Σολάνκι.

Το ζευγάρι ταξίδευε με ποδήλατα από τη φημισμένη για τους ναούς της πόλη Όρτσχα προς την Σεόντα, όταν σταμάτησαν σε ένα παραθεριστικό κάμπινγκ κοντά στο χωριό για να περάσουν τη νύκτα.

Οκτώ άνδρες επιτέθηκαν στο ζευγάρι με ξύλινα ραβδιά, ξυλοκόπησαν τον άνδρα και βίασαν τη σύντροφό του, σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε ο σύζυγος, δήλωσε ο Σολάνκι.

Η ομάδα των κακοποιών λήστεψε επίσης και τα υπάρχοντα του ζεύγους, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της κοντινής πόλης Γκουάλιορ, όπου οι πρώτες εξετάσεις επιβεβαίωσαν τον ισχυρισμό της για βιασμό, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο NDTV, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Ο Σολάνκι δήλωσε πως οκτώ άνδρες έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται σε σχέση με το συμβάν, όμως η αστυνομία εξακολουθεί τις έρευνες για να συλληφθούν όλοι οι δράστες.

Ο αυξανόμενος ρυθμός βιασμών στην Ινδία έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, ιδίως μετά τον ομαδικό βιασμό μίας 23χρονης στην πρωτεύουσα της χώρας τον περασμένο Δεκέμβριο, που κατέληξε στον θάνατό της. var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Ελαιόλαδο: Ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο προειδοποιεί για την «τέλεια καταιγίδα» στην αγορά

Στα «σκαριά» νέο 5άστερο ξενοδοχείο στη Ρόδο

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Ιράν: Ξεκίνησε επίθεση με δεκάδες drones κατά του Ισραήλ – Νετανιάχου: Είμαστε έτοιμοι

Meta: Αδυναμία σύνδεσης σε Facebook και Instagram αναφέρουν χρήστες

Πόλεμος στην Ουκρανία: η ζωή δύο χρόνια μετά τη ρώσικη εισβολή

Ο όρκος του Ιπποκράτη: Από το Ασκληπιείο της Κω στην Ιατρική Σχολή της Αντίς Αμπέμπα

Εμπρηστικός Ερντογάν μετά το «ναι» για τα F16: Ο αγώνας μας δεν τελείωσε ρίχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα της Σμύρνης