Γλίτωσε (ξανά) τη φυλακή η Lindsay Lohan

Γλίτωσε (ξανά) τη φυλακή η Lindsay Lohan

Γλίτωσε (ξανά) τη φυλακή η Lindsay Lohan

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 305 ΦΟΡΕΣ

Προκειμένου να μην φυλακιστεί, η Lindsay Lohan δέχτηκε την εναλλακτική ποινή που της επέβαλλε ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος ʼντζελες: 90 ημέρες σε κλινική αποτοξίνωσης, χωρίς δικαίωμα εξόδου, 30 ώρες κοινωνικής εργασίας και 18 μήνες ψυχοθερα

Η ιστορία επαναλαμβάνεται -ευτυχώς- για τη Lindsay Lohan καθώς δεν θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Προκειμένου να μην φυλακιστεί, η Lindsay δέχτηκε την εναλλακτική ποινή που της επέβαλλε ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος ʼντζελες, James Dabney: 90 ημέρες σε κλινική αποτοξίνωσης, χωρίς δικαίωμα εξόδου, 30 ώρες κοινωνικής εργασίας και 18 μήνες ψυχοθεραπείας.

Αφού ο δικαστής τη ρώτησε αν αποδέχεται την ποινή κι εκείνη απάντησε μονολεκτικά "ναι", της είπε χαρακτηριστικά: Μην πιάσεις το τιμόνι.

Η 26χρονη ηθοποιός -που τα τελευταία χρόνια δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στις Αρχές και έχει συλληφθεί άλλες πέντε φορές- κατηγορούνταν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ψευδομαρτυρία.

Αρχικά, είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε καμία ανάμειξη με το τρακάρισμα που έγινε τον Ιούνιο του 2012 στον Εθνικό Αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνιας.



Ο πατέρας της, Michael Lohan, είπε εξερχόμενος από την αίθουσα του δικαστηρίου ότι ο μεγαλοδικηγόρος Mark Heller -τον οποίο προσέλαβε η Lohan αντικαθιστώντας την προηγούμενη δικηγόρο της, Shawn Chapman Holley- ανέβαλε την υπόθεση για να κερδίσει την προσοχή των ΜΜΕ.

"Γύρνα σπίτι σου. Έκανες αρκετή ζημιά εδώ. ʼσε την κόρη μου ήσυχη και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είσαι ένα παράσιτο", είπε ο  Michael Lohan στον Heller.



Στις αρχές Μαρτίου, το άτακτο κορίτσι του Χόλιγουντ παρουσιάστηκε με τον νέο δικηγόρο της ενώπιον του δικαστή Dabney, ο οποίος χαρακτήρισε "ανίκανο" τον Mark Heller και του υπέδειξε να προσλάβει έναν ντόπιο δικηγόρο, για να τον καθοδηγήσει σχετικά με τις διαφορετικές διαδικασίες που ακολουθούνται στην Καλιφόρνια σε σχέση με τη Νέα Υόρκη. 
var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!