ΗΠΑ: Υπέρ νομιμοποίησης 11 εκ. μεταναστών

ΗΠΑ: Υπέρ νομιμοποίησης 11 εκ. μεταναστών

ΗΠΑ: Υπέρ νομιμοποίησης 11 εκ. μεταναστών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 237 ΦΟΡΕΣ

Η πλειοψηφία των Αμερικανών θεωρεί ότι τα εκατομμύρια παράνομων μεταναστών στη χώρα πρέπει να έχουν τα μέσα για να αποκτήσουν την αμερικανική υπηκοότητα, σύμφωνα με δημοσκόπηση.

Η πλειοψηφία των Αμερικανών θεωρεί ότι τα εκατομμύρια παράνομων μεταναστών στη χώρα πρέπει να έχουν τα μέσα για να αποκτήσουν την αμερικανική υπηκοότητα, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα και στηρίζει τις προσπάθειες του Κογκρέσου να βελτιώσει τους νόμους περί μετανάστευσης.

Στην έρευνα του Public Religion Research Institute, το 63% των Αμερικανών δηλώνει πως στηρίζει τη διαδικασία απόκτησης αμερικανικής υπηκοότητας για τους ξένους που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα, με την προϋπόθεση ότι πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Το 71% των Δημοκρατικών και το 53% των Ρεπουμπλικάνων πιστεύουν πως τελικά οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να μπορούν να αποκτούν την αμερικανική υπηκοότητα.

Η διαδικασία απόκτησης της αμερικανικής υπηκοότητας είναι το βασικό θέμα του σχεδίου για τη μετανάστευση που συζητείται στη Γερουσία, αλλά και των μεταρρυθμιστικών προτάσεων του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Ρεπουμπλικάνος συντηρητικός γερουσιαστής Ραντ Πολ ζήτησε αυτήν την εβδομάδα τη νομιμοποίηση 11 εκατομμυρίων ξένων, χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα, που ζουν στις ΗΠΑ και η πλειοψηφία τους προέρχεται από την Λατινική Αμερική.

Η πρότασή του αυτή δείχνει μια ξεκάθαρη αλλαγή πολιτικής των συντηρητικών που συνήθιζαν να τάσσονται υπέρ της απέλασης των παράνομων μεταναστών.

Διαβάστε ακόμη

Ελαιόλαδο: Ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο προειδοποιεί για την «τέλεια καταιγίδα» στην αγορά

Στα «σκαριά» νέο 5άστερο ξενοδοχείο στη Ρόδο

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Ιράν: Ξεκίνησε επίθεση με δεκάδες drones κατά του Ισραήλ – Νετανιάχου: Είμαστε έτοιμοι

Meta: Αδυναμία σύνδεσης σε Facebook και Instagram αναφέρουν χρήστες

Πόλεμος στην Ουκρανία: η ζωή δύο χρόνια μετά τη ρώσικη εισβολή

Ο όρκος του Ιπποκράτη: Από το Ασκληπιείο της Κω στην Ιατρική Σχολή της Αντίς Αμπέμπα

Εμπρηστικός Ερντογάν μετά το «ναι» για τα F16: Ο αγώνας μας δεν τελείωσε ρίχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα της Σμύρνης