ʼλωσε τη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός

ʼλωσε τη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός

ʼλωσε τη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 180 ΦΟΡΕΣ

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία μεγαλειώδη νίκη μέσα στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ με 73-74 για την 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου του τοπ 16 της Euroleague και μόνο με θαύμα θα χάσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Την 8η νίκη του στη 12η αγωνιστική του τοπ 16 της Euroleague πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη, έστω και αγχωτικά. Οι "πράσινοι", επικράτησαν με 73-74 σε ένα ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Συγκεκριμένα, μόλις 3.3'' από το τέλος, το σκορ ήταν 73-74 και ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχασε και τις 2 βολές που είχε κερδίσει. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ πέταξε τη μπάλα από το κέντρο, εκείνη ούτε καν έφτασε στην αντίπαλη ρακέτα και έτσι ο 6 φορές πρωταθλητής Ευρώπης πήρε μια πολύ σημαντική νίκη.

Η νίκη του Παναθηναϊκού, σε συνδυασμό με την ήττα της Μάλαγα από την ΤΣΣΚΑ, τον φέρνει αγκαλιά με την πρόκριση. Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα πάει στη Γερμανία για το ματς με την Μπάμπεργκ.

Για να διαβάσετε το υπόλοιπο κείμενο του Woop.gr, πατήστε ΕΔΩ! var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου