H Sony κυκλοφορεί βάσεις φόρτισης για το iPhone

H Sony κυκλοφορεί βάσεις φόρτισης για το iPhone

H Sony κυκλοφορεί βάσεις φόρτισης για το iPhone

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 438 ΦΟΡΕΣ

Αυτή την άνοιξη η Sony προσφέρει δύο νέους τρόπους για να γεμίσει το δωμάτιό σας με μουσική από το iPod ή το iPhone σας και βάζει στην κυκλοφορία ορισμένα νέα προϊόντα για τις δημοφιλείς συσκευές.

Αυτή την άνοιξη η Sony προσφέρει δύο νέους τρόπους για να γεμίσει το δωμάτιό σας με μουσική από το iPod ή το iPhone σας και βάζει στην κυκλοφορία ορισμένα νέα προϊόντα για τα δημοφιλή προϊόντα.Το νέο ICF-DS11iP είναι ένα κομψό ηχείο-βάση, το οποίο φορτίζει το iPod ή το iPhone σας, ενώ συγχρόνως αναπαράγει μουσική με καθαρό, δυνατό στερεοφωνικό ήχο. Το ICF C05iP είναι μια μικρότερη βάση με ρολόι/ξυπνητήρι και ραδιοφωνικό δέκτη για να την έχετε δίπλα στο κρεβάτι σας, καθώς δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Μπορείτε να φορτίζετε το iPod ή το iPhone σας και να ξυπνάτε με τα αγαπημένα σας τραγούδια κάθε πρωί.

Τοποθετείστε το iPod ή το iPhone σας στη βάση ICF-DS11iP για βραδεία φόρτιση, ενώ απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική ή τα βίντεο κλιπ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το πρωί, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε με ποιον τρόπο θέλετε να ξυπνάτε: με μουσική ή βίντεο από το iPod ή το iPhone σας, με κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΜ ή FM, ή ακόμα και με το κλασικό ξυπνητήρι.

Ο στερεοφωνικός ήχος είναι εξαιρετικής ποιότητας, πλούσιος, καθαρός και δυνατός, από μια μονάδα, η οποία δεν καταλαμβάνει χώρο στο υπνοδωμάτιο ή το σαλόνι σας. Οι χαμηλές συχνότητες ενισχύονται από ένα κωνικό μεγάφωνο και ισχύ 3,5 + 3,5 Watt, τα οποία αρκούν για να γεμίσουν το δωμάτιο. Υπάρχει, επίσης, η επιλογή MEGA BASS για ακόμη μεγαλύτερο εύρος στις χαμηλές συχνότητες.

Ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο, σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την ένταση και να χειρίζεστε το μενού για τη μουσική ή τα βίντεο του iPod/ iPhone. Υπάρχει ακόμη λειτουργία χρονοδιακόπτη ύπνου (sleep-timer), η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να αποκοιμηθείτε, ενώ ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, καθώς θα σταματήσει μόνη της, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις σας. Οι νέες βάσεις φόρτισης ICF-DS11iP (iPod speaker dock/clock radio) και ICF-C05iP (iPod dock/clock radio) θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τον Απρίλιο του 2010.

Διαβάστε ακόμη

Συσκευή «φοριέται» σε φρούτα και λαχανικά και μετράει τα φυτοφάρμακα

Στη Ρόδο το πιο διάσημο Al robot, Sophia - Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Κυβερνοέγκλημα: Με μειωμένες άμυνες η Ελλάδα – Στo top-10 παγκοσμίως

Euclid: Πρώτες εικόνες του τηλεσκοπίου που θα ερευνήσει το σκοτεινό Σύμπαν

Ασφαλής διάγνωση μέσω τεχνητής νοημοσύνης από τον Δωδεκανήσιο καθηγητή Νίκο Παραγιό

Τρία έργα, τρεις διακρίσεις από το τμήμα Ρομποτικής του Ιδρύματος Σταματίου

ΓΕΡΜΑΝΟΣ “G Click & Collect”: Παραγγέλνεις online και παραλαμβάνεις άμεσα από κατάστημα

Μαθήτριες από τη Χάλκη κέρδισαν τη 2η θέση στον Διαγωνισμό Generation Next του Ιδρύματος Vodafone