«Οδυνηρή η απώλεια»

«Οδυνηρή η απώλεια»

«Οδυνηρή η απώλεια»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 71 ΦΟΡΕΣ

Με επιστολή του ο πρόεδρος του ΓΑΣ Υγεία Ρόδου, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου εκφράζει άλλη μια φορά την οδύνη του για το χαμό του Σωτήρη Παπαστεργίου

Με μια λιτή επιστολή στην «ΑΡ», ο πρόεδρος του ΓΑΣ Υγεία Ρόδου Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ένας άνθρωπος που εδώ και πάρα πολλά χρόνια στηρίζει με κάθε τρόπο τον κλασικό αθλητισμό, εκφράζει πραγματικά τη θλίψη του για την απώλεια του παράγοντα του συλλόγου και φίλου του, Σωτήρη Παπαστεργίου, μιας και συμπληρώθηκαν σχεδόν 40 μέρες από τότε που άφησε την τελευταία του πνοή.

«Αγαπημένε μας φίλε Σωτήρη.
Πέρασαν σχεδόν σαράντα ημέρες από τότε που μας άφησες και ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε αυτό το τεράστιο κενό που έχεις δημιουργήσει με την απουσία σου. Η απώλεια σου ήταν οδυνηρή για όλους μας και πόσο μάλλον για εμένα που υπήρξες φίλος από καρδιάς, ένας φίλος που ο καθένας θα ένοιωθε τυχερός κοντά σου.

Ένας φίλος με αισθήματα αγνά σχεδόν παιδικά για όλους. Έφυγες όμως πολύ νωρίς και αυτή σου η απουσία θα μας βαραίνει όλους, τη σύζυγο σου, τα κορίτσια σου, το εγγονάκι σου, όλους εμάς που είχαμε την τύχη να συνδεθούμε με την φιλία σου και την αγάπη σου, που τόσο απλόχερα μας χάριζες.

Τίποτα δεν θα είναι ίδιο χωρίς εσένα φίλε μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε τον σύλλογό μας που τόσο λάτρεψες, να τον κρατήσουμε ζωντανό. Καλό σου ταξίδι...

Ο πρόεδρος και φίλος σου
Χρήστος Χατζηχριστοδούλου.»

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου