Πώς έγινε το φονικό ομολόγησε η Βουλγάρα

Πώς έγινε το φονικό ομολόγησε η Βουλγάρα

Πώς έγινε το φονικό ομολόγησε η Βουλγάρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4449 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζονται οι έρευνες για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών της περιοχής μας για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας του 64χρονου Ηλία Φανούρη ή Μπρούνο τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου στην Παλιά Πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναζητούν ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο θα κληθεί να καταθέσει προκειμένου να ρίξει «φως» στην υπόθεση. Πρόκειται για έναν Ροδίτη ο οποίος ήταν αυτός που «προσκάλεσε» την Βουλγάρα να έρθει στην Ρόδο προκειμένου να της βρει δουλειά. Ο ίδιος δε φέρεται σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, να την βοήθησε τις πρώτες ημέρες της διαμονής της όχι μόνο στο να βρουν δωμάτια να μείνουν μαζί με τον 35χρονο συμπατριώτη της, αλλά και «πελάτες».

Μάλιστα το άτομο αυτό που αναζητείται φέρεται να μεσολάβησε ώστε να «γνωριστούν» οι δύο αλλοδαποί με τον Μπρούνο.

Σε ότι αφορά τον 35χρονο Βούλγαρο και την 37χρονη συμπατριώτισσά του κρατούνται προκειμένου αύριο να προσαχθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους κ.κ. Στέλιο Αλεξανδρή και Ασημένη Βεργή αντίστοιχα, για να απολογηθούν.

Όπως είναι γνωστό, η 37χρονη ήδη έχει δηλώσει ενώπιον της αρμόδιας Αντεισαγγελέως ότι ο 35χρονος διέπραξε το έγκλημα και μάλιστα έχει δώσει και λεπτομερή περιγραφή για τον τρόπο που έγινε, τονίζοντας πως η ίδια δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 37χρονη ήρθε στην Ελλάδα πριν από ένα μήνα περίπου καθώς στην πατρίδα της αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα, είναι χωρισμένη και έχει και ένα παιδί.
Φθάνοντας στην Αθήνα δεν γνώριζε κανέναν άκουσε όμως κάποιον να μιλάει Βουλγαρικά και τότε γνωρίστηκε με τον 35χρονο. Μαζί και μετά από την γνωριμία που έκαναν με τον άνθρωπο που αρχές αναζητούν ήρθαν στο νησί μας και διέμειναν σε δωμάτια που ο τελευταίος τους είχε κλείσει.

Η γνωριμία με τον Μπρούνο έγινε όταν της εμφανίστηκε ως «πελάτης». Το βράδυ της 12ης Ιουνίου περίπου στις 9 τον επισκέφθηκαν σπίτι του μαζί με τον 35χρονο Βούλγαρο. Εκεί ο 64χρονος τους έδωσε δώρα που τους είχε αγοράσει.

Μία τσάντα και παπούτσια για την 37χρονη και ένα πουκάμισο μαύρο για τον 35χρονο. Η αλλοδαπή φόρεσε το φόρεμα και μετά ο 35χρονος πρότεινε να ξαπλώσει μαζί με τον 64χρονο στο κρεβάτι για τους βγάλει φωτογραφία. Στην συνέχεια η αλλοδαπή έβγαλε το φόρεμα και έβγαλαν και άλλες φωτογραφίες με τα εσώρουχα.

Ξαφνικά και για λόγους που η 37χρονη δεν γνωρίζει οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν και ακολούθησε πάλη μεταξύ τους και τότε ο 35χρονος κατάφερε χτυπήματα στον Μπρούνο με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος. Η αλλοδαπή όπως δήλωσε βρισκόταν σε πανικό και ρώτησε τον συμπατριώτη της αν ο 64χρονος είχε πεθάνει. Εκείνος της απάντησε ότι μάλλον πέθανε και της είπε να βγει στην αυλή γιατί «θα βάλει φωτιά».

Η 37χρονη βγήκε έξω και μετά από λίγη ώρα μύρισε από την αυλή την φωτιά. Φεύγοντας οι δύο αλλοδαποί πήραν μαζί τους χρήματα (περίπου 400- 450 ευρώ), ένα κινητό τηλέφωνο και μία κάμερα και πήγαν σε ερημική παραλία με βράχια για να κρυφτούν. Εκεί ο 35χρονος απέκρυψε σε κάποιο σημείο στα βράχια το τηλέφωνο και την κάμερα. Την επόμενη μέρα αναχώρησαν από το νησί.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι διωκτικές αρχές έχουν στοιχεία στα χέρια τους που δείχνουν ότι εκτός των άλλων από το σπίτι του Μπρούνο αφαιρέθηκαν και χρυσά κοσμήματα τα οποία πιθανώς να τα έχουν κρύψει στην ίδια περιοχή με τα άλλα αντικείμενα, ενώ μέρος αυτών φέρονται οι δράστες να τα πέταξαν στην θάλασσα.

Διαβάστε ακόμη

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων