Ο Αντώνης Βαρδής... Στην άκρη του ονείρου

Ο Αντώνης Βαρδής... Στην άκρη του ονείρου

Ο Αντώνης Βαρδής... Στην άκρη του ονείρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 466 ΦΟΡΕΣ

Τα νέα τραγούδια ενός από τους σημαντικότερους έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές έρχονται στις 30 Μαρτίου από τη Heaven. Το νέο cd single του Αντώνη Βαρδή έχει τίτλο "Στην άκρη του ονείρου" και περιέχει 5 υπέροχα τραγούδια...

Τα νέα τραγούδια ενός από τους σημαντικότερους έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές έρχονται στις 30 Μαρτίου από τη Heaven. Το νέο cd single του Αντώνη Βαρδή έχει τίτλο "Στην άκρη του ονείρου" και περιέχει 5 υπέροχα τραγούδια που για άλλη μια φορά θα αγγίξουν την καρδιά μας και θα μας κάνουν να ονειρευτούμε!

Τη μουσική έχει γράψει ο Αντώνης Βαρδής -εκτός από ένα τραγούδι που φέρει την υπογραφή του Ορφέα Σοπαλίδη- ενώ οι στίχοι είναι του μόνιμου συνεργάτη του, του Βασίλη Γιαννόπουλου. Ανάμεσά τους και ένα τραγούδι-ντουέτο με τη Μελίνα Ασλανίδου.

Το πρώτο single που ακούγεται στα ραδιόφωνα είναι το ομότιτλο του album και οι ακροατές το έχουν υποδεχθεί με τεράστια θέρμη!

Ο Αντώνης Βαρδής είναι η ‘άκρη του ονείρου’ κάθε ανθρώπου που αγαπάει το ελληνικό τραγούδι, και από τις 30 Μαρτίου η συλλογή με τα μοναδικά τραγούδια του μεγαλώνει!

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!