Την Πέμπτη η παρουσίαση του νέου CD του Τάσου Γιασιράνη

Την Πέμπτη η παρουσίαση του νέου CD του Τάσου Γιασιράνη

Την Πέμπτη η παρουσίαση του νέου CD του Τάσου Γιασιράνη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 268 ΦΟΡΕΣ

Με την παρουσίαση του νέου του CD, ο Τάσος Γιασιράνης και η Golden Apple Events σας προσκαλούν να περιπλανηθείτε στα μονοπάτια της Ρόδου, σε εμπειρίες… που θα σας εμπνεύσουν!

Rhodes…Ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο, που μας φέρνει κοντά στη Ρόδο της θάλασσας, τη Ρόδο της Μεσαιωνικής Αρχιτεκτονικής, τη Ρόδο του κοσμοπολίτικου αέρα!

Inspiration…Σε 3 ξεχωριστά σημεία του νησιού, θα βιώσετε 3 θεματικά events μέσα από τα οποία παρουσιάζονται ιδιαίτερα στοιχεία του νησιού!
Experience…Στοιχεία που μας δείχνουν την πολυπλοκότητα της Ρόδου, και τις εμπειρίες που αυτή μας προσφέρει! Θάλασσα και αισθήσεις, γεύσεις και εικόνες, αρχιτεκτονική, πολιτισμός και κοσμοπολίτικη ιστορία! Ακούσματα…

Music… Η μουσική είναι αυτή που συντροφεύει κάθε στιγμή της ζωής μας… κάθε εμπειρία συνυφασμένη με ένα άκουσμα… Αναμνήσεις και συναισθήματα που ξυπνούν μέσα από μουσικά κομμάτια!

International… Συναισθήματα που δεν έχουν σύνορα και χρόνο… Αισθήματα που σε προκαλούν να τα νιώσεις! Όλα, μέσα από τα νέα τραγούδια του Rhodes Experience και τις βραδιές του Τάσου Γιασιράνη και της Golden Apple Events!
“WHEN YOU ARE IN THE SUMMER MOOD THIS IS HOW MUSIC SHOULD SOUND”

SEASIDE INSPIRATIONAL PARTY
Η επίσημη πρώτη παρουσίαση του CD, σε ένα event δίπλα στη θάλασσα…
εμπνευσμένο από τα στοιχεία της!

Baia Seaside Bar!
Την Πέμπτη 17 Ιουλίου μετά τις 20.00, θα πραγματοποιηθεί ένα party με έντονο «χρώμα» στη διάθεση, καλοκαιρινό και φευγάτο στυλ! Ένα βράδυ αφιερωμένο στις θάλασσες της Ρόδου και στα καλοκαίρια μας! Στις όμορφες και διαφορετικές παραλίες και στις ατέλειωτες στιγμές μας!

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών