Νίκος Σαββαΐδης: «Θα τους αποδείξουμε το αντίθετο»

Νίκος Σαββαΐδης: «Θα τους αποδείξουμε το αντίθετο»

Νίκος Σαββαΐδης: «Θα τους αποδείξουμε το αντίθετο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 395 ΦΟΡΕΣ

Αποφασισμένοι να διαψεύσουν όσους τους κατατάσσουν στα…χαμηλά της βαθμολογίας δήλωσαν παίκτες, διοίκηση και προπονητής του Κλεόβουλου κατά τη διάρκεια της πρώτης τους συνάντησης

Την πίστη τους στις δυνατότητες της ομάδας τους για υπογράμμισαν χθες η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου στο πλαίσιο της πρώτης τους συνάντησης, η οποία φιλοξενήθηκε στα γραφεία του συλλόγου στη Λίνδο.

Αφού αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία και κυρίως για μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς, οι ποδοσφαιριστές άκουσαν τη σύντομη ομιλία του προέδρου Νίκου Σαββαΐδη:

«Πολλοί λένε ότι θα είμαστε από τις ομάδες που θα παλέψουμε να σωθούμε, όμως εμείς θα τους αποδείξουμε το αντίθετο. Έχουμε έναν κορμό από έμπειρους ποδοσφαιριστές και μπορούμε να κάνουμε μία καλή πορεία. Γιατί όχι και να πλασαριστούμε στις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας», υπογράμμισε ο επικεφαλής της διοίκησης.

Μία καλή και άνετη πορεία περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του και ο προπονητής Δημήτρης Δογιάμας, ο οποίος μοίρασε τις απαραίτητες οδηγίες και ανανέωσε το ραντεβού με τους παίκτες του για αύριο στις 4 το απόγευμα, οπότε θα γίνει ο Αγιασμός και αμέσως μετά η πρώτη προπόνηση.

Τσετιροκλής- Βαρέλης και τυπικά
Ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου είναι και επισήμως ο μέσος Γιώργος Τσετιροκλής και ο τερματοφύλακας Μιχάλης Βαρέλης. Υπενθυμίζεται, πως ο πρώτος ήταν πέρσι ένα από τα βασικά σημεία αναφοράς του ΑΕΡΑ, ενώ ο δεύτερος προέρχεται από τον Άρη, από πρόπερσι έπαιζε λόγω σπουδών σε ομάδα της Κρήτης (Δόξα Γαλιάς Ηρακλείου), ξεπέρασε τον σοβαρό του τραυματισμό στο γόνατο και επανέρχεται δριμύτερος.

Διαβάστε ακόμη

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης