Tui Travel: πρωτιά στη Βρετανία στις online κρατήσεις

Tui Travel: πρωτιά στη Βρετανία στις online κρατήσεις

Tui Travel: πρωτιά στη Βρετανία στις online κρατήσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 301 ΦΟΡΕΣ

112 εκατ. λίρες τα κέρδη γ’ τριμήνου

Μερίδιο 51% εξασφάλισε κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους η TUI στις συνολικές κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν online στο Ην. Βασίλειο, αφού σημείωσε αύξηση 4 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Είναι η πρώτη φορά που ο μεγάλος τουρ οπερέιτορ λαμβάνει τη μερίδα του λέοντος στην πίτα των online κρατήσεων από το Ην. Βασίλειο.

Ταυτόχρονα, οι κρατήσεις αυτές αντιστοιχούν στο 36% των συνολικών της πωλήσεων, έναντι του 33% στο οποίο αντιστοιχίζονταν πέρυσι.

Όπως γνωστοποίησε η μητρική TUI των Thomson και First Choice, τα πακέτα «μοναδικών διακοπών», σε επώνυμα αποκλειστικά ξενοδοχεία που απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες της αγοράς, αντιστοιχούν σε περισσότερες από το 71% των συνολικών πωλήσεων για το καλοκαίρι. Τα πακέτα αυτά, σύμφωνα με την εταιρία, ενθαρρύνουν τις πρώιμες και επαναλαμβανόμενες κρατήσεις και την ικανοποίηση των πελατών.

Επίσης, η εταιρία ανακοίνωσε κέρδη τρίτου τριμήνου που έφτασαν τα 112 εκατ. λίρες, σημειώνοντας αύξηση 36 εκατ. λιρών σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι, οπότε τα κέρδη διαμορφώνονταν στα 79 εκατ. λίρες.

Παρόλο που τα κέρδη σημειώνουν αύξηση 17%, με εξαίρεση την περίοδο του Πάσχα, προς το παρόν, σε ετήσια βάση, οι κρατήσεις βρίσκονται 1% κάτω έναντι των περυσινών.

Πάντως, οι πωλήσεις της TUI για το καλοκαίρι που διανύουμε έφτασαν στο 88%, με μεγαλύτερο μέσο όρο τιμών στα δημοφιλέστερα πακέτα διακοπών.

Πηγή: tornosnews.gr

Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με στελέχη της EasyJet

Ευρωπαϊκός τουρισμός: Αύξηση ταξιδιωτικών δαπανών 14,3%

O Όμιλος Mitsis προσθέτει νέο προορισμό στο χαρτοφυλάκιό του με την εξαγορά 4* ξενοδοχειακού θερέτρου

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Tour operators: Ακόμη πιο ψηλά φέτος η Ελλάδα

Αύξηση 5% σημειώθηκε τον Απρίλιο στις αφίξεις τουριστών με τσάρτερ

Jobmatch: Το νέο «εργαλείο» για εργαζόμενους και επιχειρήσεις στον τουρισμό

Η Ελλάδα αποκτά μια σταθερή βάση τουριστικών ροών στα επίπεδα των 30 εκατομμυρίων αφίξεων