Σκέψεις για συνένωση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Απολακκιάς

Σκέψεις για συνένωση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Απολακκιάς

Σκέψεις για συνένωση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Απολακκιάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 848 ΦΟΡΕΣ

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι παράγοντες της Ασπίδας βρίσκονται τις τελευταίες μέρες σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της «Αγίας Μαρίνας»

Για την υλοποίηση μίας εξαιρετικά ενδιαφέρουσας ιδέας, η οποία μπορεί να συσπειρώσει τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινότητάς τους και να αποδειχθεί ωφέλιμη τόσο για τον αθλητισμό, όσο και για τον πολιτισμό, άρχισαν να εργάζονται στην Απολακκιά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι παράγοντες της Ασπίδας βρίσκονται τις τελευταίες μέρες σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής «Αγία Μαρίνα», με σκοπό να δρομολογηθεί η συνένωση των δύο σωματείων.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στις 20 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση, από την οποία θα αναδειχθεί η νέα διοίκηση της Ασπίδας. Της τελευταίας θα ηγηθεί ο Δημήτρης Μελεούνης, ο οποίος υπήρξε για 25 ολόκληρα χρόνια ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Το θέμα θεωρείται ούτως ή άλλως τυπικό, αφού όπως επιβεβαιώθηκε και το φετινό καλοκαίρι, οι Απολακκιάτες δεν έπαψαν ποτέ να διαθέτουν έναν πυρήνα ορεξάτων και ικανών παραγόντων. Οι δύο εκδηλώσεις, μέσα από τις οποίες ο σύλλογος άντλησε τους απαραίτητους πόρους, πήγαν εξαιρετικά.

Πρόκειται για τη γιορτή καρπουζιού, καθώς και την ετήσια χοροεσπερίδα της Ασπίδας. Στις 20 του επόμενου μήνα ακολουθεί η τρίτη, στο πλαίσιο του πανηγυριού στο εκκλησάκι του Αγίου Ευσταθίου.

Ο χώρος παραχωρείται κάθε χρόνο από τον επιχειρηματία κ. Γιάννη Πουλή, τον οποίο τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ασπίδας ευχαριστούν θερμά τόσο για την ευγενική του χειρονομία, όσο και για την συμπαράστασή του στο σύλλογο. Όσο για την ομάδα καθ’ αυτή, προπονητής της θα είναι ο Γιάννης Εγγλέζος.

Ο περσινός κορμός παρέμεινε σχεδόν ο ίδιος, καθώς αποχώρησαν μόνο οι Ραφτόπουλος, Χωρίτης και Πόλος. Στον αντίποδα, στις τάξεις της επέστρεψε ο τερματοφύλακας Γιώργος Μητσού, ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνουν κι άλλες προσθήκες.

Ειλικρινή συλλυπητήρια
Τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στο βαρύ πένθος του ποδοσφαιριστή της ομάδας Στέφανου Γκιζλή, καθώς και του αδελφού του Ηλία, για τον χαμό του αγαπημένου τους πατέρα Θανάση, εκφράζουν οι άνθρωποι της Ασπίδας Απολακκιάς.

Μάλιστα, εκφράζουν τη λύπη τους για το γεγονός πως δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών στην κηδεία που έγινε χθες, καθώς η ιδιαίτερα άσχημη είδηση έφτασε στα αυτιά τους αργά.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”