Μαθήματα ζωής στα παιδιά!

Μαθήματα ζωής στα παιδιά!

Μαθήματα ζωής στα παιδιά!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 346 ΦΟΡΕΣ

Επίσκεψη των Ασημακόπουλου και Τσότσου σε δημοτικό σχολείο της Κω

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικό Σχολείο», με κύριο θέμα και μήνυμα το «ΝΑΙ στον Αθλητισμό, ΟΧΙ στον αλκοολισμό και το τσιγάρο», οι αθλητές του Ιπποκράτη, Αντώνης Ασημακόπουλος και Κώστας Τσότσος επισκέφθηκαν μαθητές δημοτικού σχολείου στο Πυλί της Κω.

Οι αθλητές μίλησαν, αρχικά, στα παιδιά της πέμπτης και της έκτης τάξης, μετά την προβολή ενός σχετικού βίντεο. Τα παιδιά άκουσαν με προσοχή και προσήλωση τα λόγια των έμπειρων αθλητών σχετικά με τα ενδιαφέροντά τους και την άποψή τους για τον αθλητισμό.

Η εκδήλωση ήταν υπό την επιμέλεια του κ. Φάνη Τσακιρίδη, γυμναστή του σχολείου, ο οποίος δημιούργησε δύο ομάδες: η μία είχε αρχηγό το διευθυντή, κ. Ανεθρεπτάκη, με τα παιδιά της Ε’ και ΣΤ’ τάξης, ενώ αντίπαλοι ήταν μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων με τους δασκάλους του σχολείου.

Το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά για την ομάδα του διευθυντή ο οποίος κάλεσε εκτάκτως τους Ασημακόπουλο και Τσότσο για βοήθεια! Φυσικά, ήταν ένα καλοφτιαγμένο σενάριο για να μπορέσουν οι φίλαθλοι - μαθητές ν’ απολαύσουν θέαμα από τα αστέρια του μπάσκετ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι αθλητές μοίρασαν αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά με προσωπική φωτογραφία και τους έδειξαν κόλπα με την μπάλα.
Η πρόεδρος του συλλόγου παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Αντώνη Ασημακόπουλο ενώ ο κ. Τσακιρίδης στον Κώστα Τσότσο.

Τα παιδιά είχαν δημιουργήσει ζωγραφιές με θέμα τη συγκεκριμένη εκδήλωση και τις υπέγραψαν οι αθλητές ως ανάμνηση της επίσκεψής τους στο σχολείο.
Ο σύλλογος γονέων ευχαριστεί τους αθλητές του Ιπποκράτη που αποδέχτηκαν την πρόσκληση και συμμετείχαν στις εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες με σεβασμό και αγάπη προς τα παιδιά.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”