Κέρδισαν… απλήρωτοι οι «ερυθρόλευκοι» του ΑΕΡΑ

Κέρδισαν… απλήρωτοι οι «ερυθρόλευκοι» του ΑΕΡΑ

Κέρδισαν… απλήρωτοι οι «ερυθρόλευκοι» του ΑΕΡΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 481 ΦΟΡΕΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» του ΑΕΡΑ έκαναν το καθήκον τους κόντρα στον Αστέρα Π. και θα επιδιώξουν να πράξουν το ίδιο και στο Βάτι

Ο ΑΕΡΑ πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα της Κυριακής με την ομάδα του Αστέρα Παστίδας, αλλά επιβάλλεται να έχει την ανάλογη συνέχεια. Με τη νίκη του αυτή και την κατάκτηση των τριών βαθμών, δείχνει να διαφεύγει την εμπλοκή του σε περιπέτειες.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πλέον πίσω τους τον Εθνικό, τους Ιππότες και τον Ποσειδώνα Καρπάθου. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα, αφού απομένουν τρεις αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση του α΄ γύρου και οι κίνδυνοι ελλοχεύουν.

Την ερχόμενη αγωνιστική ο ΑΕΡΑ πάει στο Βάτι να αντιμετωπίσει τον δυνατό στην έδρα του Διαγόρα, επιδιώκοντας κι εκεί την νίκη. Πρέπει όμως μέχρι την ημέρα του αγώνα, να έχουν ρυθμισθεί όλα εκείνα τα θέματα που απασχολούν το «στρατόπεδο των ερυθρόλευκων».

Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους έκαναν το καθήκον τους, αλλά…παρέμειναν και χθες απλήρωτοι. Όπως διαμείφθηκε σχετικά, άνθρωπος της Διοίκησης επισκέφθηκε τα αποδυτήρια, λέγοντας στους παίκτες να κάνουν το καθήκον τους σαν ποδοσφαιριστές, καθώς τα λεφτά υπάρχουν και θα τους διατεθούν την ώρα που πρέπει. Δεν πληρώθηκαν δηλαδή οι παίκτες την Παρασκευή και δεν υλοποιήθηκε η υπόσχεση της Διοίκησης

Ο Βαγγελης Χοσάδας από την δική του πλευρά περιμένει και σήμερα τους παίκτες του στην προπόνηση, για να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Διαγόρα Βατίου.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”