Η Victoria Beckham fan της yogalosophy

Η Victoria Beckham fan της yogalosophy

Η Victoria Beckham fan της yogalosophy

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 297 ΦΟΡΕΣ

Αναρρωτιέστε τι είναι η yogalosophy; Είναι μια νέα μορφή γυμναστικής άσκησης, η οποία συνδυάζει τη yoga με την αστρολογία και έχει τρομερή απήχηση σε πολλές... πλούσιες του Hollywood. Τελευταίο της 'θύμα' η Victoria Beckham, την οποία 'προσηλύτισε' στη yo

Αναρρωτιέστε τι είναι η yogalosophy; Είναι μια νέα μορφή γυμναστικής άσκησης, η οποία συνδυάζει τη yoga με την αστρολογία και έχει τρομερή απήχηση σε πολλές... πλούσιες του Hollywood. Τελευταίο της 'θύμα' η Victoria Beckham, την οποία 'προσηλύτισε' στη yogalosophy η επίσης φανατική Jennifer Aniston.

Ένας φίλος της Victoria δήλωσε στο περιοδικό Heat πως η yogalosophy ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνε το style icon: "Η Victoria απεχθάνεται να γυμνάζεται στο γυμναστήριο, ωστόσο πρέπει να κρατιέται σε φόρμα, επομένως πάντα ψάχνει για κάποιο καινούριο είδος άσκησης. Αγόρασε το yogalosophy dvd και γυμνάζεται στο σπίτι τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα για να 'αφυπνίσει το σώμα και το πνεύμα της'. Έχει ήδη αρχίσει να αισθάνεται την διαφορά".

Η yogalosophy εφευρέθηκε από την προσωπική γυμνάστρια Mandy Ingber και απαιτεί την ολοκλήρωση ορισμένων αρκετά δύσκολων ασκήσεων που βοηθούν στην απώλεια βάρους και στην ενδυνάμωση των μυών.

Η Jennifer Aniston είναι εδώ και καιρό υποστηρίκτρια της yogalosophy, δηλώνοντας πως είναι από τα πιο διασκεδαστικά είδη άσκησης που έχει δοκιμάσει. Αν κρίνουμε και από το αποτέλεσμα, φαίνεται ότι είναι και πολύ αποδοτική! Βλέπουμε τη yogalosophy να έρχεται γρήγορα και στην Ελλάδα!

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!