Ο Βασίλης Υψηλάντης εισηγητής στο νομοσχέδιο για τη διαχείριση ποσών από οικονομικά εγκλήματα κατά του Δημοσίου (βίντεο)

Ο Βασίλης Υψηλάντης εισηγητής στο νομοσχέδιο για τη διαχείριση ποσών από οικονομικά εγκλήματα κατά του Δημοσίου (βίντεο)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 404 ΦΟΡΕΣ

Όπως επίσης της τροπολογίας Ρωμανού και της νέας διοικητικής διάρθρωσης του Ινστιτούτου Ναυτικού Δικαίου της Ρόδου

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης ήταν εισηγητής στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Ρυθμίσεις δεσμευμένων ή κατασχεμένων χρηματικών απαιτήσεων και μετρητών».

Κατά την ομιλία του τόνισε ότι ικανοποιείται το περί δικαίου αίσθημα του λαού μας ώστε αυτοί που ιδιοποιήθηκαν τα χρήματα του ελληνικού λαού να υπάρχει κίνητρο να επιστραφούν και να τίθενται άμεσα στην διαχείριση του κράτους.

Ο Βουλευτής στη δευτερολογία του επί του ιδίου σχεδίου νόμου τόνισε ότι με τροπολογία της Κυβέρνησης για την υπόθεση Ρωμανού διασφαλίζεται το δικαίωμα των κρατουμένων, υποδίκων και καταδίκων, στην εκπαίδευση. Έτσι τόνισε " η Κυβέρνηση απαντά στους λαϊκισμούς του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του Ρωμανού. Η συγκεκριμένη τροπολογία παρέχει σε κάθε υπόδικο ή κατάδικο, ο οποίος έχει εισαχθεί σε πανεπιστημιακά ή εκπαιδευτικά ιδρύματα να παρακολουθεί τις σπουδές του και να μην του στερεί το δικαίωμα στη μόρφωση."



Εξάλλου με τροπολογία του, κατόπιν αιτήματος της Διεύθυνσης του Ινστιτούτου, αναδιοργανώνεται η Διοίκηση του Ινστιτούτου Ναυτικού Δικαίου της Ρόδου στην οποία θα συμπεριληφθούν και Καθηγητές του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και εξειδικευμένοι στο Ναυτικό Δίκαιο Δικηγόροι από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»