Εχθρός ο εφησυχασμός για τον Διαγόρα Β

Εχθρός ο εφησυχασμός για τον Διαγόρα Β

Εχθρός ο εφησυχασμός για τον Διαγόρα Β

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 165 ΦΟΡΕΣ

Ιδιαίτερα σημαντικές θεωρεί ο προπονητής του Διαγόρα Β. Γιάννης Καμπούρης τις πρώτες αγωνιστικές του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Η ομάδα θα αποκτήσει τουλάχιστον έναν «ενδεκαδάτο» παίκτη, ενώ ο τεχνικός της διαμηνύει πως δεν θα παραχωρήσει κανέν

Σε μία θέση που όσο τον κάνει ανήσυχο, άλλο τόσο του δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεται μία πορεία που θα τον φέρει μία θέση πίσω από το δίδυμο της κορυφής (Ρόδος και Ιάλυσος), ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ο Διαγόρας Βατίου.

Το συγκρότημα του Γιάννη Καμπούρη βρίσκεται ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου, σε απόσταση έξι βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και τεσσάρων από τον τρίτο ΑΟ Δικαίου και όπως επισήμανε αυτονόητα ο έμπειρος προπονητής, βασική προϋπόθεση γιανα μπορέσει η ομάδα να αναθεωρήσει τους στόχους της τολμώντας να σηκώσει το βλέμμα της ψηλότερα, είναι να διασφαλίσει τη σιγουριά στα νώτα της. Ως εκ τούτου, οι πρώτες αγωνιστικές του δεύτερου γύρου θα είναι εξαιρετικά σημαντικές, με το Γιάννη Καμπούρη να εξορκίζει τη λέξη «εφησυχασμός».

«Δεν φεύγει κανένας»
Κατηγορηματικός ήταν ο προπονητής του Διαγόρα Β. όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει η πιθανότητα η ομάδα του να χάσει ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της επικείμενης μεταγραφικής περιόδου. Ο Γιάννης Καμπούρης απέκλεισε την αποχώρηση παικτών, στέλνοντας με τον τρόπο αυτό μήνυμα προς τυχόν…ενδιαφερόμενους, προσθέτοντας πως υπάρχει η πιθανότητα να συναινέσει στη μεταγραφή μόνο ενός δύο νεαρών παιδιών που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής και χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους.

Όσο για τις κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού, οι Βατενοί θα επικυρώσουν σε λίγες μέρες και τυπικά τη συμφωνία τους με τον πρώην παίκτη του Ροδιακού Στάθη Γεωργαλλή, ο οποίος προπονείται μαζί τους εδώ και τρεις μήνες, ενώ θα προσπαθήσουν να εντάξουν στην ομάδα τους τουλάχιστον έναν «ενδεκαδάτο» ποδοσφαιριστή.

Παράπονο από την Επιτροπή Πρωταθλήματος
Ιδιαίτερα μικρό θεωρεί ο Γιάννης Καμπούρης το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Ο ίδιος πιστεύει πως οι ομάδες δεν θα προλάβουν να ξεκουραστούν, κάτι που όπως λέει, επισήμανε εδώ και καιρό στον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος, Χρυσόστομο Ψέλλα, ωστόσο το αίτημά του δεν έγινε δεκτό, με το επιχείρημα πως δεν υπάρχουν τα περιθώρια να χαθεί χρόνος. Ο τεχνικός του Διαγόρα Β. εκτιμά πως θα ήταν εφικτός ο ορισμός μίας αγωνιστικής μεσοβδόμαδα.

Επιστροφή τη Δευτέρα
Την τελευταία τους προπόνηση έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Βατίου. Ο Γιάννης Καμπούρης περιμένει τους παίκτες του ξανά το ερχόμενο Σάββατο, με την ελπίδα να αποθεραπευτούν μέχρι τότε οι Ζουρούδης, Καψαλάκης και Ντόστι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”