Χρόνια πολλά από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου (Νότιας Ρόδου)

Χρόνια πολλά από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου (Νότιας Ρόδου)

Χρόνια πολλά από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου (Νότιας Ρόδου)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 952 ΦΟΡΕΣ

Οι γιατροί που εργάζονται και εφημερεύουν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες και τους συλλόγους που στήριξαν και στηρίζουν την λειτουργία του ιατρείου μας, τόσο μέσω εθελοντικών δράσεων όσο και μέσω παροχής υλικής υποστήριξης (εργαλεία και αναλώσιμα υλικά).

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, την αναισθησιολόγο Καζανίκοβα Άννα, την νοσηλεύτρια Μαστρονικόλα Ειρήνη, την εθελόντρια πρώτων βοηθειών του ελληνικού ερυθρού σταυρού Ιωάννου Μελπομένη και την νοσηλεύτρια Reilly Ann.

Ευχαριστούμε ακόμη τους υπαλλήλους του δήμου Χατζηιωάννου Ιωάννη και Παπαγιάννη Βασιλική που εκτελούν στο ιατρείο μας, γενικά και νοσηλευτικά καθήκοντα, αντίστοιχα.

Ευχαριστούμε, τέλος, όλους τους τοπικούς συλλόγους και φορείς της Νότιας Ρόδου για την βοήθεια τους και ιδιαίτερα τους πολιτιστικούς συλλόγους Γενναδίου, Ασκληπιείου και Μεσαναγρού, το σύλλογο γυναικών Γενναδίου και τον αθλητικό σύλλογο Γενναδίου “Ομόνοια”.

Η συνεισφορά των παραπάνω -και όσων βοήθησαν και βοηθούν με ποικίλους άλλους τρόπους στην καλύτερη λειτουργία του ιατρείου- είναι πολύτιμη, σε μια δύσκολη εποχή για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Μέσω του εθελοντισμού των πολιτών της Νότιας Ρόδου μπορούν να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια που η επίσημη πολιτεία αδυνατεί να αντιμετωπίσει.

Καλή χρονιά σε όλους τους πολίτες, με υγεία και ευτυχία!

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο