Το «πήδημα της Ρόδου» προκάλεσε αντιπαράθεση

Το «πήδημα της Ρόδου»  προκάλεσε αντιπαράθεση

Το «πήδημα της Ρόδου» προκάλεσε αντιπαράθεση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 732 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Για διχαστική τακτική και ρεβανσιστικά κηρύγματα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, η κυβέρνηση, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος («Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, και το πήδημα θα το ζήσουμε σε λίγες μέρες με την ώθηση του ελληνικού λαού»), αλλά και τον προπηλακισμό του γραμματέα της ΝΔ.

«Καλούμε τον κ. Τσίπρα να σταματήσει την διχαστική τακτική και τα ρεβανσιστικά κηρύγματα και παράλληλα να αποδοκιμάσει ρητά και κατηγορηματικά τους διάφορους "παρατρεχάμενους" και τους τραμπούκους, οι οποίοι πρωταγωνιστούν σε φαινόμενα λεκτικής και ωμής βίας που δυναμιτίζουν προεκλογικά το πολιτικό κλίμα» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Αναγνώστου.

«Κανένας Έλληνας και καμιά Ελληνίδα δεν δίνουν το δικαίωμα στον κ. Τσίπρα να εκπέμπει διχαστικά μηνύματα που διαχέουν εκδικητικό πνεύμα στην κοινωνία.

Ο κ. Τσίπρας ας ξανακούσει και ας διαβάσει τι ακριβώς είπε στη Ρόδο και ας προβληματισθεί. Αν βέβαια μπορεί...» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο κ. Αναγνώστου για μια ακόμα φορά δεν σέβεται τον θεσμικό του ρόλο και λειτουργεί ως φερέφωνο της ΝΔ.

Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μήνυμα ενότητας και ελπίδας. Αυτό το κατανοούν πλήρως οι πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης».

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»