Έχει το θράσος ο Μαχαιρίδης να προκαλέσει και να ζητά συναίνεση;

Έχει το θράσος ο Μαχαιρίδης να προκαλέσει και να ζητά συναίνεση;

Έχει το θράσος ο Μαχαιρίδης να προκαλέσει και να ζητά συναίνεση;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 676 ΦΟΡΕΣ

Δεν πρόκειται να συνεισφέρουμε στην αγιογραφία τους, τόνισε χθες ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος

Επίθεση εναντίον του πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, εξαπέλυσε χτες ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος με αφορμή ερώτηση που του τέθηκε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου για την κριτική που του ασκήθηκε από τον πρώτο.

Αφορμή αποτέλεσε η άποψη που εξέφρασε ο κ. Μαχαιρίδης ότι η παρούσα περιφερειακή αρχή έχει ξεπεράσει σε αριθμό την υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων συγκριτικά με αυτές της προηγούμενης αρχής, κάτι το οποίο προεκλογικά είχε στηλιτεύσει. Ειδικότερα σε δηλώσεις του ο κ. Χατζημάρκος ανέφερε τα εξής: «Θα απαντώνται όλα. Στην περίοδό μας και στη θητεία μου θα απαντώνται όλα με αλήθειες. Δεν θα πέφτει τίποτα κάτω. Η ένταση στο π.σ. προκαλείται από τον κ. Μαχαιρίδη, καλλιεργείται από τον ίδιο.

Αν σταματήσουν οι προκλήσεις θα σταματήσουν και οι απαντήσεις. Βιάζουν τη λογική κακοποιούν την αλήθεια μόνο και μόνο για να δώσουν άλλοθι στα δικά τους αμαρτήματα που είναι πολλά.
Και δεν μπορούν να κοινωνήσουν για να τους συγχωρεθούν. Είναι αμαρτήματα που πληρώνουν γενιές νησιωτών μας και θα τα πληρώνει και η επόμενη γενιά.

Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την ταφόπλακα που μπήκε σε αυτό τον τόπο, υπεύθυνο για την απαξίωση και υποβάθμιση των νησιών που διαχειρίστηκαν χρήματα για να καλύψουν τα νησιά σε υποδομές και σήμερα μας παραδίδουν διαλυμένα λιμάνια , εργοτάξια φαντάσματα, κακής ποιότητας έργα, οι ίδιοι άνθρωποι έχουν το θράσος να προκαλούν και να ζητούν συναίνεση σε τι;
Συναίνεση για να τη χρησιμοποιήσουν ως άλλοθι για να χτίσουν την αυτοβιογραφία τους ως αγιογραφία τους. Μπορούν να πάνε σε έναν από αυτούς που μισθοδοτούσαν όλο αυτό το διάστημα να τους κάνουν την αγιογραφία τους.

Αν περιμένουν εμάς να τους πληρώσουμε τα χρώματα της αγιογραφίας τους αυτό να το ξεχάσουν. Σε ότι αφορά τις προγραμματικές συμβάσεις δεν έχετε παρά να κάνετε μία αποτύπωση και να κάνετε σύγκριση. Σε ότι αφορά το θέμα των υδατοδρομίων. Ο κ. Μαχαιρίδης παρουσιάζει στοιχεία δήθεν με δική του άποψη για το κόστος τους. Τα στοιχεία που παρουσίασε τα έχουμε παρουσιάσει εμείς πρώτοι στο περιφερειακό συμβούλιο. Είπαμε μόνοι μας ότι τελικά το κόστος θα είναι πολύ μικρότερο από αυτό που μπαίνει σαν προϋπολογισμός. Και αυτό γίνεται στην πράξη.

Που εστιάζεται τελικά το πρόβλημα; Στο τέλος ψηφίζει τις προτάσεις της αρχής και έρχεται ως φορέας διακίνησης ιδιωτικών συμφερόντων βαποράκι, προωθώντας με τρόπο απροκάλυπτο συγκεκριμένες διαδρομές ιδιωτικών κεφαλαίων τα οποία ενίοτε καταγγέλλει, αγκαλιάζει, εκπροσωπεί.

Αυτή η σύγχυση στην οποία βρίσκεται ο κ. Μαχαιρίδης χρονικά απαντάται από τις εκλογές και μετά. Θα το συνηθίσει».

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς