Με δικά τους περίπτερα Περιφέρεια και Επιμελητήριο στην έκθεση τροφίμων-Foodexpo

Με δικά τους περίπτερα Περιφέρεια και  Επιμελητήριο στην έκθεση τροφίμων-Foodexpo

Με δικά τους περίπτερα Περιφέρεια και Επιμελητήριο στην έκθεση τροφίμων-Foodexpo

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 349 ΦΟΡΕΣ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μετά την επιτυχή παρουσία της στην 2η Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2015, συνεχίζει την προσπάθειας της για ανάδειξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας, καθώς ενδιαφέρεται να συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην 2η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών FOODEXPO GREECE 2015 που πραγματοποιείται από 14 με 16 Μαρτίου 2015 στη Metropolitan Expo.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχει ως στόχο την προβολή, προώθηση και στήριξη του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησης, καθώς επίσης και της προώθησης των τοπικών μας προϊόντων τόσο σε εγχώριο όσο και σε επίπεδο εξωτερικού.

Οι εκθέτες με την συμμετοχή τους έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε απευθείας επαφή με εμπορικούς αντιπροσώπους – επιχειρηματίες χονδρικού και λιανικού εμπορίου της Ελληνικής και Διεθνούς αγοράς.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης αυτής οι αγοραστές Έλληνες και ξένοι πρόκειται να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες συναντήσεις (business to business) με τους εκθέτες.
Καλούνται όσες επιχειρήσεις παραγωγής, μεταποίησης και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων (τροφίμων & ποτών) επιθυμούν να έχουν παρουσία μέσω της συμμετοχής τους στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ. να το δηλώσουν έως την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=5675

Λόγω των περιορισμένων θέσεων εκθετών που εξασφαλίσαμε, η επιλογή των εκθέτων θα γίνει βάση κριτηρίων όπως πιστοποίηση προϊόντων, παραγωγική δυναμικότητα, εξαγωγικός χαρακτήρας και ιδιαιτερότητα.

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241364928, 6936552496 κα Εύα Αποστολίδου, 2241364929 Ρούσσου Τάνια, 2241364918 Τριανταφύλλου Σουζάνα.

Και το επιμελητήριο στην έκθεση
Σημειώνεται ότι και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου συμμετέχει με δικό του περίπτερο στη 2η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ FOODEXPO Greece που θα λάβει χώρα στις 14-16 Μαρτίου 2015 στο METROPOLITAN EXPO, παράλληλα με την έκθεση oenotelia.

Για την καλύτερη προώθηση των προϊόντων του Νομού μας, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η ΔΕΤΑΠ προσκαλούν τους επιχειρηματίες του Νομού Δωδεκανήσου που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής και μεταποίησης τροφίμων & ποτών να συμμετάσχουν στο περίπτερο που θα διατηρεί, να προβάλουν τα προϊόντα τους και να υλοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις με ξένους αγοραστές, αλυσίδες super market, διανομείς τροφίμων εξωτερικού και αλυσίδες εστιατορίων, οι οποίοι έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν το αργότερο έως τη Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 14:00 συμπληρωμένη την αίτηση που υπάρχει στις ιστοσελίδες του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου www.ebed.gr και της ΔΕΤΑΠ www.detap.gr καθώς και το λογότυπο της επιχείρησής τους σε ανοικτή μορφή ή στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση (προκειμένου να εκτυπωθούν οι πινακίδες του περιπτέρου) στο email info@detap.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση, ενημερωτικό έντυπο εκθετών και λίστα ξένων αγοραστών υπάρχουν στις παραπάνω ιστοσελίδες καθώς και στο σύνδεσμο www.foodexpo.gr.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Υποέργου 9 «Ανάδειξη της γαστρονομίας και της Αιγαιακής κουζίνας στα Δωδεκάνησα», της πράξης με τίτλο «Προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» – Ε.Π. Κρήτης και Νήσων Αιγαίου – με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»