ITB: Ειδικοί μιλούν για τα καυτά ζητήματα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας

ITB: Ειδικοί μιλούν για τα καυτά ζητήματα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας

ITB: Ειδικοί μιλούν για τα καυτά ζητήματα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 311 ΦΟΡΕΣ

Κορυφαίοι εκπρόσωποι της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας πρόκειται να συμβάλλουν με τις ομιλίες τους στην τράπεζα ιδεών που θα διαμορφωθεί σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον τουρισμό και σχετικούς κλάδους, κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB στο Βερολίνο, από τις 5 έως τις 8 Μαρτίου.

Στις 5 Μαρτίου, ο υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού της Μαλαισίας – που φέτος είναι εκθεσιακός και πολιτιστικός χορηγός της ΙΤΒ - Hon. Dato‘ Seri Mohamed Nazri bin Tan Sri Abdul Aziz, θα απευθύνει χαιρετισμό.

Στη συνέχεια, ο διευθύνων σύμβουλος της Trend ONE, Nils Müller, θα μεταφέρει στο ακροατήριο τις προβλέψεις του για το πώς οι άνθρωποι θα ταξιδεύουν το 2025, ο επικεφαλής στρατηγικής ταξιδίων του Facebook, Lee McCabe, θα μιλήσει για το πώς λειτουργεί η μεγαλύτερη εταιρία social media στον κόσμο και ο αντιπρόεδρος του ταξιδιωτικού δικτύου της Sabre για τις περιοχές ΕΜΕΑ, Harald Eisenächer, θα αναφερθεί στη διαχείριση του μεγάλου όγκου δεδομένων και το ρόλο τους ως πηγή κατανόησης των καταναλωτικών τάσεων και υπεραξίας.Τα μέλη του πάνελ που θα απαρτίζεται από διευθύνοντες συμβούλους αεροπορικών εταιριών, θα συζητήσουν τους τρόπους με τους οποίους οι αερομεταφορείς χαμηλού κόστους έχουν αλλάξει τη βιομηχανία τουρισμού αναψυχής.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Hublot, Jean-Claude Biver, θα μιλήσει για τις καθιερωμένες αγορές τουρισμού πολυτελείας και θα αναδείξει τους τρόπους με τους οποίους η τουριστική βιομηχανία μπορεί να μάθει από αυτές.Την ημέρα Marketing and Distribution της ITB, ο βραβευμένος ταξιδιωτικός συντάκτης του CNN, Day Percy von Lipinski, θα κάνει μια επισκόπηση των εμπειριών του σε press trips, δίνοντας συμβουλές στους τουρ οπερέιτορ για το πώς θα τα διοργανώνουν σωστά.

Το Φόρουμ Καινοτομίας θα εστιατιάσει σε νέα επιχειρηματικά μοντέλα και θα στοχεύσει σε ομάδες. Η μάνατζερ επικοινωνίας της Daimler Mobility Services, Katrin Saternus και ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής Ένωσης της Βιομηχανίας Αυτοκίνησης, Dr. Ulrich Eichhorn, θα μιλήσουν για τους ξεναγούς πόλεων του μέλλοντος.Η πρώτη ημέρα των Ημερών Προορισμών της έκθεσης θα ανοίξει με ομιλία της προέδρου της CLIA, Christine Duffy, η οποία θα αναλύσει τρόπους με τους οποίους οι προορισμοί μπορούν να συμμετάσχουν στην άνθιση της βιομηχανίας της κρουαζιέρας.

Η σκηνοθέτις της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας Slumdog Millionaire, Loveleen Tandan, θα μιλήσει για την ανάπτυξη των τουριστικών προορισμών.

Τη δεύτερη ημέρα των Ημερών Προορισμών της ITB, θα ανοίξει η υπουργός Πολιτισμού του Μπαχρέιν, H.E. Sheikha Mai Al Khalifa, μιλώντας για το ζήτημα της πολιτιστικής κληρονομιάς και το παράδειγμα του Μπαχρέιν στο τουριστικό μάρκετινγκ.Οι ομιλητές της συνεδρίας με τίτλο «Προορισμός Αραβία», περιλαμβάνουν τον πρόεδρο της Orascom HD, Samih Sawiris, ο οποίος θα μιλήσει για το μέλλον των εξελίξεων στον αραβικό κόσμο, τον βραβευμένο ταξιδιωτικό συντάκτη Doug Lansky ο οποίος θα μιλήσει για το πώς οι προορισμοί με υπέρμετρο αριθμό τουριστών μπορούν να εφαρμόσουν έξυπνες τεχνολογίες για τη διαχείριση των επισκεπτών τους, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Brand:

Trust και πρώην διευθυντή της South Tyrol Marketing, Dr. Christoph Engl, ο οποίος θα μιλήσει για τους νόμους που διέπουν το μάνατζμεντ του brand των προορισμών και τις 12 βασικές τακτικές και τον συνεργάτη του Reputation Institute, Nicolas Georges Trad, ο οποίος θα αναδείξει τους νικητές και χαμένους της κατάταξης των τουριστικών προορισμών βάσει της εικόνας τους το 2013.Στις 7 Μαρτίου, στην εκδήλωση CSR Day, οι συζητήσεις θα επεκταθούν σε κάθε όψη της βιωσιμότητας στον τουρισμό. Φέτος θα δωθεί έμφαση στα ανθρώπινα δικαιώματα στον τουρισμό. Θα μιλήσει, μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας του ΠΟΤ, Taleb Rifai.


Διαβάστε ακόμη

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος