Η Apple ετοιμάζει ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μοιάζει με minivan

Η Apple ετοιμάζει ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μοιάζει με minivan

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 782 ΦΟΡΕΣ

Δεν είναι μόνο η Google που αρέσκεται στο να ασχολείται με νέα projects όπως είναι για παράδειγμα τα αυτοκινούμενα οχήματα. O CEO της Apple, Tim Cook, πέρσι σε συνέντευξή του είχε πει ότι η Apple ετοιμάζει πράγματα τα οποία δεν έχουμε φανταστεί και δεν έχουν κυκλοφορήσει καν ούτε ως φήμες. Μια τέτοια φήμη κυκλοφόρησε τώρα και αναφέρει ότι η Apple ετοιμάζει το δικό της αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, εκατοντάδες υπάλληλοι της Apple εργάζονται πάνω στη δημιουργία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου το οποίο ονομάζεται Titan και μοιάζει με minivan, τουλάχιστον η μορφή που έχει προς το παρόν αυτό θυμίζει.

Η WSJ αναφέρει επίσης ότι επικεφαλής της πολυμελούς ομάδας είναι ο πρώην μηχανικός της Ford, Steve Zadesky που έχει βοηθήσει την Apple στη δημιουργία των iPod και iPhone.

Δεν περιμένουμε να κυκλοφορήσει σύντομα καθώς θα χρειαστεί καιρός για να ολοκληρωθεί το project, αλλά αν λάβουμε υπόψη μας τον τεράστιο αριθμό υπαλλήλων που εργάζονται πάνω σε αυτό, και το γεγονός ότι πρόσφατα στελέχη της Apple επισκέφθηκαν την Αυστρία όπου είχαν συνάντηση με κατασκευαστές high-end αυτοκινήτων, τότε δεν φαίνεται να είναι ένα από prototype αλλά η Apple το έχει πάρει πολύ σοβαρά.
Εκατοντάδες υπάλληλοι της Apple εργάζονται πάνω στη δημιουργία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου το οποίο ονομάζεται Titan και μοιάζει με minivan
Εκατοντάδες υπάλληλοι της Apple εργάζονται πάνω στη δημιουργία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου το οποίο ονομάζεται Titan και μοιάζει με minivan


Τι θα λέγατε για ένα αυτοκίνητο με logo ένα δαγκωμένο μήλο;

Πηγή: techblog.gr

Διαβάστε ακόμη

Συσκευή «φοριέται» σε φρούτα και λαχανικά και μετράει τα φυτοφάρμακα

Στη Ρόδο το πιο διάσημο Al robot, Sophia - Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Κυβερνοέγκλημα: Με μειωμένες άμυνες η Ελλάδα – Στo top-10 παγκοσμίως

Euclid: Πρώτες εικόνες του τηλεσκοπίου που θα ερευνήσει το σκοτεινό Σύμπαν

Ασφαλής διάγνωση μέσω τεχνητής νοημοσύνης από τον Δωδεκανήσιο καθηγητή Νίκο Παραγιό

Τρία έργα, τρεις διακρίσεις από το τμήμα Ρομποτικής του Ιδρύματος Σταματίου

ΓΕΡΜΑΝΟΣ “G Click & Collect”: Παραγγέλνεις online και παραλαμβάνεις άμεσα από κατάστημα

Μαθήτριες από τη Χάλκη κέρδισαν τη 2η θέση στον Διαγωνισμό Generation Next του Ιδρύματος Vodafone