Άγνωστοι αφαίρεσαν τα κιγκλιδώματα από την οδό Θησέως

Άγνωστοι αφαίρεσαν τα  κιγκλιδώματα από την οδό Θησέως

Άγνωστοι αφαίρεσαν τα κιγκλιδώματα από την οδό Θησέως

Λίζα Γ. Τσοπανάκη

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 527 ΦΟΡΕΣ

ΜΗΝΥΣΗ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

Κιγκλιδώματα που απαγόρευαν την είσοδο στην οδό Θησέως στην Παλιά Πόλη, αφαίρεσαν άγνωστοι, και για το λόγο αυτό, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κακούλης έχει ήδη ζητήσει να κατατεθεί μήνυση κατ' αγνώστων για φθορά δημόσιας περιουσίας.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από εντολή του αντιδημάρχου, τοποθετήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα κιγκλιδώματα που απαγόρευαν την είσοδο σε τροχοφόρα στην οδό Θησέως, ενώ λίγες μέρες μετά, αυτά "εξαφανίστηκαν" αφού κάποιοι φρόντισαν να τα βγάλουν για να μην... τους ενοχλούν!

Άμεσα ενημερώθηκε ο αντιδήμαρχος και αμέσως μετά και ο ίδιος ο δήμαρχος, ενώ τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί μήνυση κατ' αγνώστων προκειμένου όπως αναφέρει ο κ. Κακούλης "να μη μείνει κανένας ατιμώρητος και να καταλάβουν ότι στην Παλιά Πόλη δεν επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας".

Ο κ. Κακούλης μιλώντας στη "Ρ" ανέφερε πως δεν πρέπει να μείνει κανείς στο απυρόβλητο, δείχνοντας αποφασισμένος πως θα μπει τάξη στην Παλιά Πόλη. Θα πρέπει να σημειωθεί, πως ο ίδιος, μιλώντας πριν από λίγο καιρό στη "Ρ" είχε αναφέρει ξανά την ανάγκη να μπει τάξη στην Παλιά Πόλη, ενώ είχε αναφέρει πως πολύ σύντομα θα λειτουργήσουν και οι περιβόητες βυθιζόμενες μπάρες που είχαν τοποθετηθεί επί δημαρχίας Χατζή. Ίσως η ανοχή και η αδιαφορία των προηγούμενων αντιδημάρχων είναι ο λόγος που αρκετοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Παλιά Πόλη αλλά και αρκετοί κάτοικοι την θεωρούν "τσιφλίκι" τους, έχει έρθει όμως η ώρα να αλλάξει αυτή η κατάσταση, και να συνειδητοποιήσουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε το Μνημείο της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών