"Αγνοήστε τον Κόκκινο" δίνει εντολή ο Περιφερειάρχης

"Αγνοήστε τον Κόκκινο" δίνει εντολή ο Περιφερειάρχης

"Αγνοήστε τον Κόκκινο" δίνει εντολή ο Περιφερειάρχης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 702 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζεται η κόντρα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία όπως φαίνεται κορυφώνεται με τη σημερινή ιδιαίτερη εύγλωτη επιστολή του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου,
με την οποία στην ουσία δίνει εντολή στους προϊσταμένους να μην "υπολογίζουν" τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Χαράλαμπο Κόκκινο.


Πιο συγκεκριμένα στη σχετικη επιστολή του, που απευθύνεται στους Γενικούς Διευθυντές και τους Προισταμένους των Υπηρεσιών της Π.Ν.ΑΙ αναφέρει τα εξής:

"Σας κοινοποιούμε την υπ’ αρ. 18296/1387/4-2-2015 (ΦΕΚ Β’ 247/17.2.2015) απόφαση μας με την οποία έγινε ανακατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ των Αντιπεριφερειαρχών και των Εντεταλμένων Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προς ενημέρωση σας.

Σε απάντηση ερωτημάτων σας για την άσκηση του ρόλου του συντονισμού των υπηρεσιών στην Π.Ε. Δωδεκανήσου, σας ενημερώνουμε πως ο συντονισμός των υπηρεσιών ασκείται πλήρως, θεσμικά, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, και χωρίς την ανάγκη οποιασδήποτε επικουρικής συνδρομής, από τον Περιφερειάρχη, τον Εκτελεστικό Γραμματέα, τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες και τους εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους ανά τομέα ευθύνης, και μόνον.

Γιώργος Χατζημάρκος
Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου"

Διαβάστε ακόμη

Σε πολλά χωριά της Ρόδου βρέθηκε με την οικογένειά του τις ημέρες του Πάσχα ο Δήμαρχος Ρόδου

Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες - Δηλώσεις του Δημάρχου Ρόδου κου Αλέξανδρου Κολιάδη

Γ. Νικητιάδης: Συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά μας και αυτή την εβδομάδα

Έφυγε από τη ζωή ο παραδοσιακός οργανοπαίκτης από τον Αρχάγγελο, Αντώνης Κ. Τσακίρης

Συμβαίνει τώρα: τροχαίο ατύχημα στην Ψαροπούλα

Προσοχή: Χωρίς φανάρια η διασταύρωση Ρόδου-Λίνδου με Τραουνού!

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Ρόδο σταθμευμένο όχημα (βίντεο)

Εντυπωσιακά κι ελπιδοφόρα τα πρώτα στοιχεία για την εξέλιξη του τουρισμού φέτος στη χώρα μας