Λάμψη από παιδιά «διαμάντια»

Λάμψη από παιδιά «διαμάντια»

Λάμψη από παιδιά «διαμάντια»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 481 ΦΟΡΕΣ

Διέπρεψαν και με τα χρώματα της περιφερειακής ομάδας του Αιγαίου οι παίκτες των μικτών Παίδων και Νέων της Δωδεκανήσου

Την προέλασή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ συνέχισαν οι ποδοσφαιριστές των μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της Δωδεκανήσου, αυτή τη φορά με την ιδιότητα των μελών της περιφερειακής ομάδας του Αιγαίου.

Τα παιδιά του Θεόδωρου Θεοδώρου και του Γιάννη Σιφωνιού, που ήταν βοηθοί προπονητές του περιφερειακού τεχνικού Βαγγέλη Σπανού από τη Μυτιλήνη, οδήγησαν χθες τις ομάδες τους σε νίκες επί των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων της Κρήτης και είναι βέβαιο πως θα έχουν ξανά τον πρώτο λόγο, όταν έρθει η ώρα της συγκρότησης της νέας μικτής, αυτή τη φορά σε επίπεδο ζώνης (Αιγαίο-Κρήτη).

Η τελευταία θα ταξιδέψει την Κυριακή των Βαΐων στα Γιάννενα, όπου θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ της φετινής διοργάνωσης της ΕΠΟ, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στις τελικές επιλογές των ομοσπονδιακών προπονητών.

Οι αγώνες που παίχθηκαν χθες στο κατάμεστο από προπονητές, σκάουτερ και φίλους του ποδοσφαίρου γήπεδο της Νέας Περάμου, έσπασαν καρδιές, καθώς κρίθηκαν στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι.

Η παρουσία των Δωδεκανήσιων παικτών που χρησιμοποιήθηκαν ήταν εξαιρετική και έγειρε αποφασιστικά την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Αιγαίου (ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Λέσβου, Σάμου, Χίου και Κυκλάδων).

Οι Παίδες
Δύο φορές βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ και δύο φορές επέστρεψαν οι παίκτες της ομάδας του Αιγαίου. Η απάντηση στα γκολ που πέτυχαν οι Κρητικοί στο 30’ και στο 55’ ήρθε από τον Τζούμα (Λέσβος) στο 35’ και τον Καραμανώλη του Διγενή στο 70’.

Το 2-2 της κανονικής διάρκειας του αγώνα οδήγησε τις δύο ομάδες στη διαδικασία των πέναλτι, με την ομάδα της Κρήτης να αστοχεί στην τελευταία εκτέλεση και τους παίκτες των Σπανού-Σιφωνιού να πανηγυρίζουν τη νίκη με 5-4. Για λογαριασμό του Αιγαίου ευστόχησαν κατά σειρά οι Ευαγγελίδης, Τζούμας, Τζουανάκης, Μαγιόγλου και Νομίδης.

Το συγκρότημα της 10ης περιφέρειας αγωνίστηκε με την παρακάτω σύνθεση:
Μαρμαράς, Αρέτογλου, Τζούμας, Πατράκης, Μαμουλέλης (65’ Δασκαλόπουλος), Σαντορινιός (60’ Ευαγγελέλης), Ζούνης, Μαγιόγλου, Καραμανώλης, Αρίφι (50’ Τζουανάκης), Νομίδης

Υπενθυμίζεται, πως τη μικτή Δωδεκανήσου εκπροσώπησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αλαβέρας Γεώργιος (Ιάλυσος), Αρέτογλου Αλέξανδρος (Ιππότες), Αρίφι Άγγελος (Κλεάνθης), Ζούνης Μάριος (Ατρόμητοι), Καλανδρώνης Παρασκευάς (Ρόδος), Καραμανώλης Σίμος (Διγενής), Μαγιόγλου Δημήτρης (Ατρόμητοι) και Τζουανάκης Σάββας (Διγενής).

Οι Νέοι
Σε απόλυτους πρωταγωνιστές του αγώνα αναδείχθηκαν ο Αντώνης Τριμμάτης του ΑΟ Δικαίου και ο τερματοφύλακας Γιώργος Λιβισιανός του Κλεόβουλου.

Ο πρώτος ήταν σκόρερ του τέρματος της ισοφάρισης της ομάδας του Αιγαίου στο 35’ (οι Κρητικοί προηγήθηκαν πέντε λεπτά νωρίτερα), βλέποντας παράλληλα στο 80’ να του ακυρώνεται γκολ που φάνηκε να είναι κανονικό, ενώ ο δεύτερος απέκρουσε δύο εκτελέσεις στη διαδικασία των πέναλτι, που ακολούθησε το 1-1 της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού και της παράτασης.

Το τελικό 6-5 διαμορφώθηκε χάρη στις εύστοχες εκτελέσεις των Κανάρη, Τριμμάτη, Βλαβιανού, Θαρρενού, Ασλάνη και Νάσου.

Για λογαριασμό της 10ης περιφέρειας αγωνίστηκαν οι: Λιβισιανός, Βλαβιανός, Τζορντανίδης, Καλλιώρας, Νάσος, Ιωάννου, Κρεκούκιας (72΄Θαρρενός), Κανάρης, Ραχάνης (47’ Ασλάνης), Τριμμάτης, Γανωτάκης (82’ Κόρλος)

Οι Νέοι της Δωδεκανήσου εκπροσωπήθηκαν από τους παρακάτω:
Βισβίκης Χρήστος (Διαγόρας), Γανωτάκης Χριστόφορος (Ρόδος), Θαρρενός Ραφαήλ (Διγενής), Καλλιώρας Γεώργιος (Διγενής), Κανάρης Γεώργιος (Διαγόρας), Κόρλος Δημοσθένης (Διαγόρας), Κρεκούκιας Νίκος (Ευκλής), Λιβισιανός Γεώργιος (Κλεόβουλος) και Τριμμάτης Αντώνης (ΑΟ Δικαίου).

Την αποστολή συνόδευσαν στη Νέα Πέραμο ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Μιχάλης Αδαμάκης, οι δύο ενωσιακοί προπονητές, καθώς και ο φροντιστής Γιάννης Πάχος, ενώ το παιχνίδι παρακολούθησε με την ευκαιρία του προσωπικού του ταξιδιού στην Αθήνα το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Σπύρος Κόκκινος.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου