“Απόβαση” του Χόλυγουντ στη Ρόδο

“Απόβαση” του Χόλυγουντ στη Ρόδο

“Απόβαση” του Χόλυγουντ στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 7793 ΦΟΡΕΣ

Τα γυρίσματα της χολυγουντιανής ταινίας “Swing Away” με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Elisabeth Sannon και συμπρωταγωνιστές δημοφιλής ηθοποιούς της χώρας μας, πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στο νησί μας και πιο συγκεκριμένα στην υπέροχη Λίνδο.

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους σε έναν τουλάχιστον χρόνο, ενώ τα γυρίσματα στο νησί μας θα διαρκέσουν έως και τις 26 Μαΐου. Στην ταινία συμμετέχουν οι Έλληνες ηθοποιοί Μάνος Γαβράς, Ρένος Χαραλαμπίδης , Αλέξανδρος Μυλωνάς, Χρίστος Σούγαρης, Όλγα Δαμάνη και η μικρή Βικτώρια Miller (ελληνικής καταγωγής), ενώ αρκετοί είναι και οι βοηθητικοί ηθοποιοί που συμμετέχουν στην ταινία και κατάγονται από το νησί μας.




Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία γυρίζεται στο Los Angeles αλλά και σε πολλά μέρη της Ρόδου, ενώ σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Παραγωγής της ταινίας κ. Γιάννη Ζαργάνη που μίλησε στη «Ροδιακή» τα μέρη που πραγματοποιούνται γυρίσματα εκτός από τη Λίνδο είναι και περιοχές του νησιού μας όπως η Φιλέρημος, η Παναγιά Τσαμπίκα, το Γκολφ Αφάντου, Παλιά Πόλη.

Ο παραγωγός της ταινίας είναι ο Ελληνικής καταγωγής Michael Achilles Nickles και εκτός από την πρωταγωνίστρια που είναι από την Αμερική, δύο ακόμα ηθοποιοί είναι από Αγγλία επειδή υποδύονται Άγγλους, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι Έλληνες.



Σύμφωνα με τον κ. Ζαργάνη, η συμβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου, είναι ιδιαίτερα πολύτιμη για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της εν λόγω ταινίας.

Μεγάλη θα είναι όπως αντιλαμβανόμαστε η προβολή του νησιού μας μέσα από τη συγκεκριμένη ταινία, αφού επιλέχθηκαν πολύ όμορφες περιοχές της Ρόδου, γεγονός που θα αναδείξει τα υπέροχα τοπία του νησιού. Η ταινία θα προβληθεί σε όλο τον κόσμο, γεγονός που αυτόματα θα διαφημίσει το νησί μας.

Η υπόθεση της ταινίας
Η Ζωή Παπαδοπούλου μια επαγγελματίας παίκτρια του Αμερικάνικου γκολφ με Ελληνική καταγωγή, μετά από έναν ατυχή αγώνα στο επαγγελματικό πρωτάθλημα προσπαθώντας να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας , αποφασίζει να επισκεφτεί τους παππούδες της που ζουν σε ένα μικρό χωριό στη Ρόδο.

Ενώ οι πρώτες μέρες οικογενειακής χαλάρωσης περνούν, γνωρίζει τη μικρή Στέλλα που για μεγάλη της έκπληξη είναι ερασιτέχνης παίκτρια του γκολφ. Στην παραλία του χωριού υπάρχουν εγκαταστάσεις του γκολφ που ένας Αμερικάνος επιχειρηματίας τις εκμεταλλεύεται με έναν απώτερο σκοπό που δεν γνωρίζουν οι κάτοικοι του χωριού. Μόλις ο διευθυντής του γκολφ ανακαλύψει την παρουσία της Ζωής στο χωριό, θα απευθυνθεί σε εκείνη ώστε να βοηθήσει και να προσελκύσει περισσότερους νέους παίκτες.





Συνοδοιπόρος της στο ταξίδι αυτό είναι ο Μάρκος ο πατέρας της μικρής Στέλλας. Μαζί θα ανακαλύψουν τους κρυφούς σκοπούς του Αμερικάνου επιχειρηματία και θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τους κατοίκους του χωριού. Οι ανατροπές και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μέσα από μια σειρά κωμικών γεγονότων.

Η συνέχεια επί της οθόνης…. Σκηνοθέτης είναι ο Ελληνικής καταγωγής Michael Achilles Nickles, Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Shannon Elizabeth γνωστή από την ταινία American Pie και επίσης συμμετέχουν οι Έλληνες ηθοποιοί Μάνος Γαβράς, Ρένος Χαραλαμπίδης , Αλέξανδρος Μυλωνάς, Χρίστος Σούγαρης, Όλγα Δαμάνη και η μικρή Βικτώρια Miller

Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν στο Los Angeles και σε πολλά μέρη της Ρόδου.

Η ταινία είναι υπό την αιγίδα του L.P. G.A., του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και με την στήριξη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Ρόδου.






















Διαβάστε ακόμη

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) στην Κω για τον Θαλάσσιο Τουρισμό

Το Τάγμα των Ιπποτών αναβιώνει στη Ρόδο

Εξαιρετική η εμφάνιση του χορευτικού εργαστηρίου του «Αίθωνα» στη Νίσυρο

Κοντσέρτο κλασικής μουσικής θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου

Πασχαλινή Συναυλία της Φιλαρμονικής δήμου Ρόδου

Σημαντική δράση στο «Χαραλάμπειο Γηροκομείο» από τον Ροταριανό Όμιλο Ρόδος-Κολοσσός

Η αναπαράσταση των Παθών θα γίνει και φέτος στην Παστίδα

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος