Αβέβαιο το μέλλον του Σταύρου Πεταυράκη στην ΑΕΚ μετα την επίσκεψη Μελισσανίδη στα Σπάτα

O Tραϊανός Δέλλας άφησε ξανά εκτός αποστολής τους Μάρκο Ντούνη, Βασίλη Ρόβα και Σταύρο Πεταυράκη για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Λάρισα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσαν τέθηκαν εκτός της αποστολής της ομάδας, παρότι συνήθιζαν να συμμετέχουν επί μονίμου βάσεως σε αυτή.

Τα πειθαρχικά παραπτώματα δεν συγχωρούνται στην ΑΕΚ, το μέλλον των τριών ποδοσφαιριστών στον σύλλογο φαίνεται να είναι απελπιστικά χλωμό. Ρόβας, Ντούνης και Πεταυράκης δύσκολα θα παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Βεβαίως, η αντιμετώπιση που έχουν οι τρεις αποτελεί παράδειγμα για τους υπόλοιπους, αφού υπάρχουν παίκτες που εξακολουθούν να βρίσκονται στο μικροσκόπιο λόγω της εξωγηπεδικής τους συμπεριφοράς.

Σε συνέχεια του χθεσινού… κοψίματος από την αποστολή, ο Βασίλης Ρόβας ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία του με τους Ντούνη-Πεταυράκη γράφοντας τη λεζάντα: "Πιστοί μέχρι τέλους, μόνο ΑΕΚ" θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα αποδυτήρια της "Ένωσης" παρουσιάζονται αρκετά πιο συνεσταλμένα μετά την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη, η οποία συζητιέται ακόμα στα Σπάτα. Λογικό, αφού ήταν η πρώτη φορά που οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν γνωρίσει την ανάποδη πλευρά του "Μελισσάν"…

Πηγή: contra.gr