Στo έλεος του... κρατιδίου των τσιγγάνων το Καρακόνερο

Στo έλεος του... κρατιδίου των τσιγγάνων το Καρακόνερο

Στo έλεος του... κρατιδίου των τσιγγάνων το Καρακόνερο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1001 ΦΟΡΕΣ

Πετροπόλεμος το βράδυ του Σαββάτου

Νέα επεισόδια ανάμεσα σε οδηγούς διερχόμενων οχημάτων και ομάδας ανήλικων τσιγγάνων, προέκυψαν το βράδυ στου περασμένου Σαββάτου στη Ρόδο, γεγονός που προκάλεσε την άμεση παρέμβαση των αστυνομικών αρχών.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν μιλώντας στη "Ροδιακή", κάτοικοι της περιοχής, ομάδα ανήλικων αθίγγανων εκσφενδόνιζε πέτρες σε διερχόμενα οχήματα. Το γεγονός καταγγέλθηκε στην αστυνομία και επι τόπου έφθασε περιπολικό της τροχαίας Ρόδου και δύο μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίες απέκλεισαν το σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα άτομο. Το γεγονός προκάλεσε αντιδράσεις από ομάδες καταυλισμού στην περιοχή και προσωρινά η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων έξω από τον καταυλισμό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν αυτά τα απαράδεκτα και επικίνδυνα φαινόμενα στην περιοχή, καθώς μόλις πριν μερικούς μήνες, οδηγός τουριστικού λεωφορείου που κινούνταν έξω από τον καταυλισμό, έχοντας στο όχημα του περίπου 50 τουρίστες δέχθηκε πέτρα στο παρμπρίζ, ενώ ο ίδιος έκανε απότομο ελιγμό με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει το λεωφορείο και να βγει εκτός δρόμου.
Εκτός από τα φαινόμενα αυτά, σημειώνεται ότι η παραβατικότητα στην περιοχή, αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, με διαρρήξεις, κλοπές, απειλές και επεισόδια σε βάρος κατοίκων και περαστικών.

Οι κάτοικοι κάνουν έκκληση στις αρμόδιες αρχές, να εφαρμόσουν επιτέλους το νόμο για να μπορέσουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους να αισθάνονται ασφαλείς.
Σε επώνυμη καταγγελία που έκανε χθες στην ΡΟΔΙΑΚΗ οικογενειάρχης που βρίσκεται στη Ρόδο διακοπές με τα τρία του παιδιά (τα στοιχεία του στην διάθεση κάθε αρμόδιας αρχής) σημείωσε ότι ήταν ένας από αυτούς που προς το όχημά του εκσφενδονίστηκε πέτρα!

Σημειώνει ο ίδιος:
«Πέρασα γύρω στις 9 και μας πέταξαν μια μεγάλη πέτρα. Στο αμάξι ήταν 3 παιδιά. Ευτυχώς τους είδα από μακριά και το απέφυγα. Το επόμενο αμάξι χτυπήθηκε στο φτερό από όσο είδα. Είμαι Ρόδο για διακοπές και από ότι βλέπω στα σχόλια των τοπικών μέσων ενημέρωσης, έχει ξαναγίνει και αυτό το κάνει ακόμα χειρότερο. Αν η πέτρα μας είχε χτυπήσει δε ξέρω τι θα είχε συμβεί. Νομίζω η σύλληψη ενός που λογικά θα αφεθεί ελεύθερο δε φτάνει και είναι ανεύθυνη στάση όχι μόνο από την αστυνομία. Τι περιμένουν; Ένα σοβαρό ατύχημα ένα μοιραίο για να βρουν δικαιολογία να δράσουν;

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει στις 10 Μαΐου η Δημοτική Επιτροπή Ρόδου

Ο εορτασμός της Ημέρας της Εθνικής Αντίστασης

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Συνδικάτου Εργαζομένων «ΡΟΔΑ»

Η συμβολή του Ομίλου Mitsis και της ΑΜΚΕ «Κωνσταντίνου Μήτση» στην ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας

Στην Κάλυμνο Μ.Πέμπτη βράδυ και Μ.Παρασκευή ο Γ.Νικητιάδης

Όχημα κύλησε ανεξέλεγκτο από χώρο στάθμευσης και κόντεψε να «προσγειωθεί» στο δρόμο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Ανοίγει το ίδρυμα Marc de Montalembert την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024