Καθαρισμός του βυθού της θάλασσας και γιορτή των παιδιών του προσωπικού

Καθαρισμός του βυθού της θάλασσας και γιορτή των παιδιών του προσωπικού

Καθαρισμός του βυθού της θάλασσας και γιορτή των παιδιών του προσωπικού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 314 ΦΟΡΕΣ

Στα πλαίσια των περιβαλλοντικών ενεργειών της Grecotel και έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης, το ξενοδοχείο Grecotel Rhodos Royal, πραγματοποίησε καθαρισμό του βυθού της παραλίας, που βρίσκεται μπροστά απ’ το ξενοδοχείο.

Με πρωτοβουλία του διευθυντή κ. Δημήτριου Πέτσα, και της «Green Team» (περιβαλλοντική ομάδα) του ξενοδοχείου, σε συνεργασία με το Κέντρο Καταδύσεων, The Waterhoppers, και με τη συμμετοχή των πελατών του ξενοδοχείου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 15:00 το απόγευμα, ο καθαρισμός του βυθού. Τέσσερις δύτες, καθώς και προσωπικό και πελάτες του ξενοδοχείου, καταδύθηκαν στο βυθό της θάλασσας και ο απολογισμός μέτρησε πλαστικά δοχεία, πλαστικά ποτηράκια, και μεταλλικά κουτάκια.

Η εταιρεία GRECOTEL, η μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων, προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρήσει την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει σε πολύ υψηλά επίπεδα, πάντα σε συνδυασμό με την ελληνική φιλοξενία και το σεβασμό στους τόπους που φιλοξενούν τα ξενοδοχεία της.

Στη διάρκεια των χρόνων λειτουργίας της η GRECOTEL και τα ξενοδοχεία της έχουν βραβευτεί με πολλά εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή βραβεία σε αναγνώριση του υψηλού ποιοτικού τουριστικού προϊόντος που προσφέρουν, σε συνδυασμό με την προστασία του περιβάλλοντος και του πολιτισμού μας.

Ακολουθώντας πιστά αυτή την φιλοσοφία, η διεύθυνση του Grecotel Rhodos Royal διοργάνωσε και φέτος βραδιά γιορτής για τα παιδιά των εργαζομένων του ξενοδοχείου. Το πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας των παιδιών περιλάμβανε, θαλάσσια δραστηριότητα, δείπνο, παιχνίδια, παιδικούς χορούς και Show.

Στα παιδιά μοιράστηκαν πολλά δώρα (σχολικά είδη και παιχνίδια) αγορασμένα αποκλειστικά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο και το Grecotel Rhodos Royal στηρίζει δυναμικά. Στόχος μας για το 2015 είναι να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό προς αρωγή του συλλόγου στο δύσκολο έργο του.

Διαβάστε ακόμη

Το Τάγμα των Ιπποτών αναβιώνει στη Ρόδο

Εξαιρετική η εμφάνιση του χορευτικού εργαστηρίου του «Αίθωνα» στη Νίσυρο

Κοντσέρτο κλασικής μουσικής θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου

Πασχαλινή Συναυλία της Φιλαρμονικής δήμου Ρόδου

Σημαντική δράση στο «Χαραλάμπειο Γηροκομείο» από τον Ροταριανό Όμιλο Ρόδος-Κολοσσός

Η αναπαράσταση των Παθών θα γίνει και φέτος στην Παστίδα

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος

Κατανυκτική η εκδήλωση στον Ευαγγελισμό, με τους ιεροψάλτες και την Παραδοσιακή Χορωδία