ΑΝΕΛ: Θα παλέψουμε για τα προβλήματα του τόπου

ΑΝΕΛ: Θα παλέψουμε για τα προβλήματα του τόπου

ΑΝΕΛ: Θα παλέψουμε για τα προβλήματα του τόπου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 249 ΦΟΡΕΣ

Από την συντονιστική επιτροπή Ρόδου των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Τα αποτελέσματα των εκλογών διέψευσαν τις δημοσκοπικές Κασσάνδρες που στόχευαν στον επηρεασμό του εκλογικού σώματος και δεν προέβλεψαν την είσοδό μας στην Βουλή. Είμαστε εδώ με την εντολή του Ελληνικού λαού για να προασπίσουμε τα συμφέροντά του για μια καλύτερη Ελλάδα.

Ως Συντονιστική Ρόδου θα παλέψουμε για την επίλυση των χρόνιων ζητημάτων που ταλανίζουν την περιοχή μας με σύνεση, συνέπεια και ενότητα απέναντι στον Δωδεκανησιακό κόσμο. Τα προβλήματα είναι πολλά και δύσκολα αλλά με εργατικότητα και υπομονή θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε όλους τους Δωδεκανήσιους που στήριξαν τους ΑΝΕΛ αλλά και όσους εργάστηκαν για το εκλογικό αποτέλεσμα και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε άοκνοι υπηρέτες τους για το καλό του τόπου μας.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΡΟΔΟΥ»

Διαβάστε ακόμη

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»

Συλληπτήριο μήνυμα του Β. Υψηλάντη για τον θάνατο του Μιχαήλ Σωμού

Μ. Κόνσολας: «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη