«Απασφάλισε» ο Χαράλαμπος Κόκκινος κατά του Γιώργου Χατζημάρκου

«Απασφάλισε» ο Χαράλαμπος Κόκκινος κατά του Γιώργου Χατζημάρκου

«Απασφάλισε» ο Χαράλαμπος Κόκκινος κατά του Γιώργου Χατζημάρκου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 652 ΦΟΡΕΣ

Ολομέτωπη επίθεση στον Περιφερειάρχη, με αφορμή και τα δημοσιεύμετά για τις υπηρεσιακές μετακινήσεις του αντιπεριφερειάρχη

Ανακοίνωση με αφορμή τα δημοσιεύματα που αφορούν τις υπηρεσιακές μετακινήσεις του, εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος, ο οποίος στέλνει και το μήνυμα ότι "είναι βέβαιο ότι αυτοί που εκτελούν σχέδιο πολιτικής και προσωπικής μου εξόντωσης, οργανώνουν και «μαγειρεύουν» σκευωρίες και «σπέρνουν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες»"...

Με αφορμή δημοσιεύματα που εμφανίζουν αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Αναπτυξιακής Α.Ε. της Π.Ν.Αι. που πραγματοποιήθηκε στις 20/11/2015 και αφορούν το πρόσωπό μου, αλλά σε συνδυασμό και με πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν έλεγχο μετακινήσεών μου και «έρευνα» που έχει διαταχθεί από τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο εναντίον μου χωρίς εγώ να έχω λάβει γνώση κάτι συγκεκριμένο, επισημαίνω τα εξής:

α) Ζήτησα εγκαίρως με έγγραφό μου να παρευρεθώ στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Α.Ε. και στη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, διότι πληροφορήθηκα ότι θα παρουσιάζονταν στοιχεία τα οποία είναι ξένα από την πραγματικότητα. Το αίτημά μου δεν έγινε δεκτό και ερήμην μου, συνεδρίασαν και εξέδωσαν αποφάσεις που απέχουν από την πραγματικότητα!

Το αξιοθαύμαστο είναι ότι τα ίδια πρόσωπα πλην του προέδρου της Αναπτυξιακής Α.Ε. κ. Χατζημάρκου -γνωστού για την εμπάθεια για το πρόσωπό μου- που με διαδέχτηκε στην εταιρία, τα οποία γνώριζαν και είχαν ελέγξει και εγκρίνει ήδη τις υπηρεσιακές μετακινήσεις μου (οι οποίες είναι απόλυτα νόμιμες και αιτιολογημένες και τις έχει δει και το φως της δημοσιότητας), επανέρχονται με διαφορετική προσέγγιση...

«Ξέχασαν» στις αποφάσεις που αφορούν την Αναπτυξιακή Α.Ε. να ενημερώσουν για τους μισθούς και τις αποζημιώσεις που έχουν προσθέσει σε μέλη του Δ.Σ. της εταιρίας μετά την αποχώρησή μου (θυμίζω ότι υπηρέτησα ως πρόεδρος αμισθί και αυτό ίσως «ενόχλησε» γιατί δεν εξαρτήθηκα από κάποιους…).

β) Επειδή «καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται», ας προσφύγουν στη Δικαιοσύνη εφόσον το επιθυμούν σφόδρα. Το βέβαιο είναι ότι τίποτα δε θα μείνει αναπάντητο και ότι η Δικαιοσύνη θα ασχοληθεί για αρκετά έργα και ημέρες που συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ενημερώνω ότι η νέα διοίκηση της Αναπτυξιακής Α.Ε. δε δέχτηκε να γίνει παράδοση και παραλαβή των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας όταν αντικαταστήθηκα και ο διευθύνων σύμβουλος δε μονόγραψε τα παραστατικά της εταιρίας όπως του ζήτησα και έπραξα ο ίδιος ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες στο μέλλον. Επίσης φωτοαντίγραφα των μετακινήσεών μου που «ελέγχουν», δε μου τις παρέδωσαν όταν το ζήτησα. Από τις 12/8/2015 που έφυγα από την εταιρία αγνοώ το τι κάνουν με αυτά...

γ) Είναι γνωστή η εμπάθεια του κ. Χατζημάρκου αλλά και κάποιων εκ των συνεργατών του για το πρόσωπό μου. Σας παραπέμπω σε σωρεία υποτιμητικών και προσβλητικών δηλώσεων για το άτομό μου («Θα απαλλάξω τον τόπο από τον Κόκκινο...» κ.λπ.). Το σχέδιο εξόντωσής μου που βρίσκεται σε εξέλιξη θα αποτύχει και άνθρωποι που σήμερα προκαλούν με την αχαριστία τους και τις σκοπιμότητές τους είναι βέβαιο ότι «στο λάκκο που προσπαθούν ν’ ανοίξουν για μένα, θα πέσουν οι ίδιοι».

δ) Μέχρι σήμερα με επιλεκτικό τρόπο προβαίνουν σε δηλώσεις ή «τυχαία» βλέπουν το φως της δημοσιότητας μόνο δικές τους ενέργειες και έγγραφα, ενώ βασικά έγγραφα και αιτήματα δικά μου «συμπτωματικά» δεν απαντώνται υπηρεσιακά ούτε βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

ε) Εντός των προσεχών ημερών εφόσον συνεχιστεί η αυταρχική αλαζονική και προκλητική συμπεριφορά τους και η οργανωμένη διωκτική προσπάθεια για το πρόσωπό μου, θα πάρουν τις απαντήσεις και η κοινή γνώμη θα μάθει πολλά και θυμίζω ότι «όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες...».

Υ.Γ. 1: Από τη θέση ευθύνης που με εξέλεξε ο λαός του νοτίου Αιγαίου (Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου) δε θα αποχωρήσω όσο κι αν απειλήσουν ή πιέσουν «κάποιοι» που στηρίχτηκαν στις πλάτες μου και αναδείχθηκαν στην πολιτική σκηνή της περιοχής μας.
Επίσης, όσοι επιθυμούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη στρέφοντάς την εναντίον μου για να καλύψουν την ανεπάρκειά τους και την αλαζονεία τους, να γνωρίζουν ότι είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Υ.Γ. 2: Εδώ και μήνες περιμένω απάντηση πόσο κοστίζει η πτήση ελικοπτέρου από την Αθήνα σε νησί των Κυκλάδων. Αν ήταν δωρεά, θα θέλαμε όλοι να έχουμε τέτοιους «φίλους» και να τους γνωρίσουμε (θυμίζω ότι όταν ρώτησα, απάντησαν ότι η ερώτησή μου είναι «πολιτική αλητεία», όμως «πολιτικοί αλήτες» είναι αυτοί που έχουν θράσος, βρίζουν και φυσικά δεν απαντούν επί της ουσίας…).

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς