Το διεθνές πτωχευμένο Τραπεζικό σύστημα λυμαίνεται τις οικονομίες των λαών

Το διεθνές πτωχευμένο Τραπεζικό σύστημα λυμαίνεται τις οικονομίες των λαών

Το διεθνές πτωχευμένο Τραπεζικό σύστημα λυμαίνεται τις οικονομίες των λαών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 164 ΦΟΡΕΣ

Γράφει ο
Γεώργιος Β. Παπαγεωργίου

- Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι το διεθνές Τραπεζικό σύστημα στην ουσία πτωχευμένο, έχει μόνιμο στόχο και λυμαίνεται τις οικονομίες των λαών, όλων των χωρών πτωχευμένων ή μή, δήθεν αναπτυσσομένων, είναι μέλος ενός διεθνούς συστήματος πτωχοποίησης των λαών, αφού χωρίς καμμιά δυσκολία ή αναστολή οικειοποιούνται με τον πιο νόμιμο-ανέντιμο τρόπο τις οικονομίες του.

- Αφού το σύστημα, σε συνεργασία με τις διάφορες κυβερνήσεις των κρατών του κόσμου, υποχρέωσαν τον πολίτη, τον άνθρωπο, να διέρχεται υποχρεωτικά μέσω του τραπέζικού συστήματος για όλες τις συναλλαγές δημιούργησαν την παγίδα η οποία πάντα είναι έτοιμη και ασφαλισμένη για να συλλάβουν τις κάθε μορφής οικονομίες, αφού αυτές απ’ ότι βλέπουμε δεν έχουν ούτε ένα ευρώ, είναι ανίκανες να εγγυηθούν καταθέσεις, ονειρεύονται κουρέματα.

- Απορώ πράγματι πως διεθνείς δικαστικοί και εισαγγελικοί θεσμοί και Αρχές όπως αυτή του δικαστηρίου της Χάγης, δεν μπορούν ή δεν θέλουν να κινήσουν διαδικασίες δίκης, ποινικοποίησης και καταδίκης του συστήματος των πτωχευμένων τραπεζών οι οποίες με την αρχή «ο θάνατός σας η ζωή μου», άκουσον, άκουσον οικειοποιούνται, ληστεύουν τους καταθέτες των πολιτών.

- Η Τράπεζα πάντα εστηρίζετο στην πίστιν, στην εμπιστοσύνη κάθε κατάθεσιν οιουδήποτε καταθέτη, αφού όσα γράφουν όσα λένε και όσα διακηρύττουν είναι μεγάλα ψέματα, αφού σήμερα καμμιά τράπεζα δεν έχει κεφάλαιο, ενεργητικό, όσο τουλάχιστον αυτό των καταθετών για να μπορέσει να το επιστρέψει.

- Όλες οι Τράπεζες και εν προκειμένω της Ευρώπης είναι συνδεδεμένες με φιάλες οξυγόνου της Ε.Κ.Τ., αφού η στρόφιγγα ανοίγει και κλείνει όποτε αυτή κρίνει, με αποτέλεσμα όταν κλείσει έχει επαρκή προμήθεια οξυγόνου (ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ) για να ζήσει, αλλά όταν πεθαίνει παρασύρει και τους πελάτες της καταθέτες.

- Με ποιό δικαίωμα (ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ) με έτσι θέλω οι εγγυημένες καταθέσεις των πολιτών, που χωρίς, ντροπή, πολιτικό σύστημα και Τράπεζες δηλώνουν, παραπλανούν τον λαό. Θα είναι μάλλον καλό να κλείσετε ΟΛΕΣ.

Διαβάστε ακόμη

Θάνος Ζέλκας: Μέτρα. Όχι ημίμετρα

Αγαπητός Ξάνθης: Ο κος Ζαχαριάδης, ένας ακάματος εργάτης της Δημοσιογραφίας και εκπομπής ήθους

Ηλίας Καραβόλιας: Το μέλλον που δεν βλέπουμε

Γιάννης Παρασκευάς: Μία βόλτα στη Λίνδο

Μανώλης Κολεζάκης: Σελίδες από την πολεμική ιστορία της Ρόδου

Ηλίας Καραβόλιας: Περί της δομής των πραγμάτων

Γιώργος Γεωργαλλίδης: Η ανάγκη επιστροφής της ελπίδας

Θεόδωρος Παπανδρέου: Έχει θέση η τιμωρία στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού;