Απείλησε με κατσαβίδι φύλακα της Παλιάς Πόλης

Απείλησε με κατσαβίδι  φύλακα της Παλιάς Πόλης

Απείλησε με κατσαβίδι φύλακα της Παλιάς Πόλης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 902 ΦΟΡΕΣ

Tη συνδρομή της αστυνομίας ζητά ο αντιδήμαρχος Γ. Κακούλης

Ένα απίστευτο περιστατικό σε βάρος υπαλλήλου του κέντρου ελέγχου της Παλιάς Πόλης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί, όταν συμπολίτης μας που ήθελε να εισέλθει σε αυτήν και δεν του επετράπη η είσοδος, έβγαλε κατσαβίδι, απειλώντας τον!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της "Ροδιακής" συμπολίτης μας που βρισκόταν με το δίκυκλο όχημά του σε πύλη εισόδου της Παλιάς Πόλης και προσπαθούσε να εισέλθει σε αυτήν, αναμένοντας άλλη συμπολίτισσά μας που περίμενε και εκείνη με τη σειρά της σε είσοδο ούτως ώστε να επιβεβαιώσει τα στοιχεία της στο κέντρο ελέγχου προκειμένου να εισέλθει.

Ο συμπολίτης μας που περίμενε για ώρα στην είσοδο, φαίνεται πως... εκνευρίστηκε, και πήρε το δρόμο για το κέντρο ελέγχου, όπου και άρχισε να φωνάζει στον υπάλληλο που είχε βάρδια εκείνη την ώρα ζητώντας του να ανοίξει την είσοδο. Όταν ο υπάλληλος του απάντησε πως λειτουργεί βάσει κανονισμού και πως στην περίπτωση που δεν είναι μόνιμος κάτοικος Παλιάς Πόλης δεν θα μπορέσει να εισέλθει, αυτός συνέχισε να φωνάζει, πήγε προς το δίκυκλό του και έπιασε ένα κατσαβίδι, απειλώντας τον στην περίπτωση που δεν άνοιγε.

Ο υπάλληλος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αμέσως κάλεσε την αστυνομία, ενώ ο εξαγριωμένος συμπολίτης μας αναχώρησε. Μάλιστα πρόκειτο να ενημερωθεί και ο εισαγγελέας ούτως ώστε να κινηθούν οι προβλεπόμενες απο το νόμο διαδικασίες.

Ο αντιδήμαρχος Μεσαιωνικής Πόλης και Πολεοδομικών Εφαρμογών κ. Γιώργος Κακούλης μιλώντας στη "Ροδιακή", καταδίκασε το γεγονός, τονίζοντας πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό "εξαγριωμένου" πολίτη, χωρίς ωστόσο να προτίθεται να ανοίξει την είσοδο της Παλιάς Πόλης για το χειμώνα παρά τις πιέσεις που δέχεται ακόμη και ο ίδιος.

Ο κ. Κακούλης σημείωσε μεταξύ άλλων "εμείς προσπαθούμε να εφαρμόσουμε τον κανονισμό, από εκεί και ύστερα, οφείλει και η αστυνομία να είναι αρωγός, ειδικά για το θέμα της Παλιάς Πόλης. Θα πρέπει να τη διαφυλάξουμε και εμείς οι ίδιοι και οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι του νησιού. Θα πρέπει όλοι να συμμορφώνονται στους κανονισμούς της Παλιάς Πόλης και δεν τίθεται θέμα επ' αυτού".

Να σημειωθεί πως φέτος, είναι από τις λίγες χρονιές που ο κανονισμός της Παλιάς Πόλης ισχύει και για το χειμώνα, με τους συμπολίτες μας αλλά και τους τουρίστες που βρίσκονται στο νησί μας να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στο Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς με την Παλιά πόλη σχεδόν άδεια απο αυτοκίνητα.

Διαβάστε ακόμη

Στα «πράσα» πιάστηκε 42χρονος που έκλεβε βενζίνη με αντλία από πρατήριο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Άλλοι 14 αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως παράνομοι στη Σύμη

Συνελήφθη 68χρονος στη Ρόδο για διάθεση ειδών πυροτεχνίας χωρίς άδεια - Κατασχέθηκαν 50.500 τεμάχια

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ελεύθερη με όρους η 30χρονη Ρομά που εμπλέκεται στην υπόθεση διαρρήξεων

Συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες...

Συνελήφθη καταδικασθείς για ζωοκλοπή και ζωοκτονία