Στην Ψίνθο με Ηρακλή ο ΑΕΡΑ

Στην Ψίνθο με Ηρακλή ο ΑΕΡΑ

Στην Ψίνθο με Ηρακλή ο ΑΕΡΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 123 ΦΟΡΕΣ

Δημόσιες ευχαριστίες του Μανώλη Καψαλάκη προς όλους όσους του συμπαραστάθηκαν πριν και μετά την εγχείρησή του

Ο ΑΕΡΑ ξεκίνησε συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ηρακλή Μαριτσών που θα γίνει στο ουδέτερο της Ψίνθου τελικά, όπως αποφάσισε η ΕΠΣΔ.

Ο Βαγγέλης Χοσάδας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με τραυματισμούς βασικών του παικτών. Μάλιστα περιμένει σήμερα στην προπόνηση και το Χρήστο Γιαννακάκη, ο οποίος ήταν τραυματίας αλλά έχει αποθεραπευτεί και είναι έτοιμος να αγωνισθεί.
Η προετοιμασία του ΑΕΡΑ θα ολοκληρωθεί αύριο.

Ο ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Στο μεταξύ και με αφορμή το γεγονός πώς υπεβλήθη σε επέμβαση ολικής ρήξης χιαστών, ο Μανώλης Καψαλάκης θέλησε και δημόσια να ευχαριστήσει όλους εκείνους που του συμπαραστάθηκαν σε αυτή την περιπέτεια με μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου ( ολική ρήξη χιαστών ) θα ήθελα να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Δ.Σ. της ομάδας μου ΑΕΡΑ ΑΦΑΝΤΟΥ και συγκεκριμένα στον πρόεδρο κ. ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗ στον αντιπρόεδρο κ. ΣΠΑΝΟ ΚΩΣΤΑ και στον αδερφό του κ. ΣΠΑΝΟ ΤΑΣΟ και κ. ΤΡΙΑΝΤΆΦΥΛΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου ηθικά και οικονομικά, αναλαμβάνοντας όλες τις οικονομικές χειρουργικές και μετεγχειρητικές απαιτήσεις για την καλύτερη αποκατάστασή μου.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΟΣΑΔΑ και κ. ΚΟΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟ όπως και τον φροντιστή κ. ΘΟΔΩΡΑ ΠΕΤΡΑ και τους συμπαίκτες μου για την συμπαράσταση τους.
Είναι το ελάχιστο που μπορώ να πω γι' αυτούς τους ανθρώπους».

Ο Χρήστος Γιαννακάκης μπαίνει από σήμερα στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο Χρήστος Γιαννακάκης μπαίνει από σήμερα στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή