Αναμένεται ο διορισμός προϊσταμένων στο δήμο

Αναμένεται ο διορισμός προϊσταμένων στο δήμο

Αναμένεται ο διορισμός προϊσταμένων στο δήμο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 599 ΦΟΡΕΣ

Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να ορίσει ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος τους προϊσταμένους του Δήμου, μία εκκρεμότητα που υπάρχει από την πρώτη θητεία του Καλλικράτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος αυτή την περίοδο επεξεργάζεται με τους συνεργάτες του τη λίστα με τους 150 υποψήφιους που του παρέδωσε το υπηρεσιακό συμβούλιο, μετά την ολοκλήρωση των κρίσεων.

Σημειώνεται ότι οι προϊστάμενοι που θα τοποθετηθούν είναι 103, όσα δηλαδή και τα Τμήματα των Διευθύνσεων του Δήμου, κάτι για το οποίο ο Δήμαρχος δήλωσε πρόσφατα ότι είναι υπερβολικός ο αριθμός και στόχος τους είναι να μειωθούν με το νέο ΟΕΥ.

Για τους προϊσταμένους του Δήμου, υπάρχει βέβαια μία σειρά κατάταξης, όμως, είναι θέμα του Δημάρχου που θα τοποθετηθεί ο καθένας, αναλόγως βέβαια και την ειδικότητά του.
Οι πληροφορίες λένε, πάντως, ότι, όπως έκανε και με τον ορισμό των Διευθυντών, ο Δήμαρχος προτίθεται…να ανακατέψει την τράπουλα και με τους προϊσταμένους.

Σημειώνεται ότι αυτό δεν έγινε την προηγούμενη δημοτική θητεία αφού υπήρξαν αρκετές καθυστερήσεις, καταρχήν λόγω του ΟΕΥ του Δήμου που γινόταν πια Καλλικρατικός, στη συνέχεια έγινε η κρίση των Διευθυντών, υπήρξαν ενστάσεις και μετά πια ήδη είχε ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος.

Διαβάστε ακόμη

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή