Στο δημοτικό συμβούλιο η εκκαθάριση της “Ρόδων ΑΕ”

Στο δημοτικό συμβούλιο η εκκαθάριση της “Ρόδων ΑΕ”

Στο δημοτικό συμβούλιο η εκκαθάριση της “Ρόδων ΑΕ”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 308 ΦΟΡΕΣ

Το θέμα της εκκαθάρισης της «Ρόδων Α.Ε.» αναμένεται να φέρει προσεχώς στο δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος μάλιστα, κατά τη συνεδρίαση προχθές το βράδυ, είπε ότι εάν δεν ανταποκριθεί ο εκκαθαριστής πιθανόν να ζητήσει την αντικατάστασή του!

Το θέμα έθεσε, για ακόμα μία φορά, στη συνεδρίαση του δ.σ., προχθές το βράδυ, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, πρώην Δήμαρχος Ροδίων, κ. Χατζής Χατζηευθυμίου ο οποίος, στο στάδιο της ενημέρωσης, είπε ότι έχουν περάσει τρεις μήνες και δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση για τη «Ρόδων».

Όπως είπε, χαρακτηριστικά, καταδικάζονται άδικα διατελέσαντες στην Εταιρία και δεσμεύονται τα ΑΦΜ τους ενώ δεν έχουν καμία στήριξη από την Εταιρία που διαδέχθηκε τη «Ρόδων» και ρώτησε εάν έχουν εκτιμηθεί τα πάγια στοιχεία της. Μάλιστα, ο κ. Χατζηευθυμίου είπε ότι θα στείλει νέα επιστολή για το θέμα. Τόνισε, ακόμη, ότι η Εταιρία που διαδέχθηκε τη «Ρόδων», προφανώς εννοώντας τη ΔΕΡΜΑΕ, αρνείται να πληρώσει τα χρέη.

Απαντώντας ο Δήμαρχος, κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ανέφερε ότι ο ίδιος πίεσε τον εκκαθαριστή ο οποίος απουσίαζε γιατί είχε ένα ατύχημα και όταν επιστρέψει θα τον καλέσει στο δ.σ. Μάλιστα, είπε ότι εάν δεν δεχθεί να έρθει, τότε πιθανόν να ζητήσει την αντικατάστασή του.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο