Διπλή εκπροσώπηση από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο στον Ημιμαραθώνιο της Ρόδου

Διπλή εκπροσώπηση από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο στον Ημιμαραθώνιο της Ρόδου

Διπλή εκπροσώπηση από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο στον Ημιμαραθώνιο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 134 ΦΟΡΕΣ

Νίκος Φλεβάρης και Ουρανία Ρεμπούλη θ’ αγωνιστούν στη διοργάνωση της Αθήνας 20 Μαρτίου μαζί με άλλους σπουδαίους αθλητές

Όλα τα μεγάλα ονόματα των αποστάσεων δίνουν ραντεβού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημι-Μαραθωνίου που θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου στην Αθήνα και αναμένεται να γίνει σπουδαίος αγώνας.

Οι νικητές-πρωταθλητές στον αγώνα της 20ης Μαρτίου θα είναι αυτοί που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ.

Στην γραμμή της εκκίνησης, σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής, θα βρίσκονται και οι νικητές του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, Χριστόφορος Μερούσης και Ράνια Ρεμπούλη, αθλήτρια του ΓΣΝ Λέρου, οι οποίοι θα μας εκπροσωπήσουν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Παρόλα αυτά θα υπάρχει και άλλη μια δωδεκανησιακή συμμετοχή, που είναι αυτή του Νίκου Φλεβάρη από τον ΑΟ Καλλιπάτειρα.

Συνολικά 100 δρομείς (72 άνδρες και 28 γυναίκες) θα λάβουν μέρος στο 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και μεταξύ των άλλων οι: Κώστας Γκελαούζος, Κώστας Πούλιος, Γιώργος Καραβίδας, Δήμος Μαγγίνας, Γιώργος Μενής, Μιχάλης Καλομοίρης, Δημήτρης Καλιακούδης, Αντώνης-Δημήτρης Παπαδημητρίου, Κυριάκος Συμιριώτης και άλλοι.

Στις Γυναίκες προβλέπεται να αγωνιστούν οι: Μάγδα Γαζέα, Αναστασία Καρακατσάνη, Ντενίζ Δημάκη, Παναγιώτα Βλαχάκη, Γκλόρια Πριβιλέτζιο, Χριστίνα Δεμέστιχα και άλλες.

Διαβάστε ακόμη

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!